Diy Winter decoratie

Eerder deze maand liet ik al zien wat je voor Herfst decoratie kon maken, vandaag laat ik dit zien met het Winter thema!
Benieuwd naar de winter decoraties in mijn slaapkamer? Lees dan snel verder!
Winter decoratie
Dit lijstje herken je misschien nog wel van de Herfst decoratie!? Ik vond het plaatje vrolijk en was er nog niet op uitgekeken dus bedacht ik iets om toch een beetje een winter sfeer te creëren bij dit lijstje!. Namelijk 2 leuke vrolijke waxinelichtjes houders, en aan het fotolijstje een gehaakt schaatsje. Het schaatsje heeft mijn moeder voor mij gemaakt, ze heeft het zelf bedacht en ik vind vooral de kleuren erg mooi! En ook het idee van de paperclip vind ik cool bedacht! De 2 waxine lichtjes houders komen van de Xenos en aan het strikje zit een uiltje, want zoals jullie misschien wel weten ben ik daar helemaal gek op! Uiltjes, uiltjes, en nog een uiltjes 🙂

Winter decoratie

Idee nummer 2 is als volgt:
Winter decoratie
Zoals jullie op mijn eerder foto’s op mijn blog wel hebben kunnen zien heb ik 2 van deze kaarsen standaard en zelf vind ik ze echt heel gaaf, maar wou het toch nog meer in de winter sfeer brengen, dus maakte ik aan de strikjes op de kaars 2 stukjes dennenboom takjes vast. Ik brand deze kaarsen nooit, en het staat er bij mij vooral als decoratie! Simpel maar toch even wat anders!

En het laatste idee is weer een fotolijstje.
Winter decoratie
Al een tijdje ben ik ook helemaal weg van herten, en vooral deze in het zwart wit. Deze heb ik zelf  getekend en vind hem zelf erg goed gelukt. Omdat het fotolijstje ander wel heel saai en basic was, maakte ik er 2 net roosjes vast in de hoeken en op 1 van de hoeken bond ik nog een hangertje met een hartje eraan.
Simpel maar het is zeker een opvallend lijstje in mijn kamer!

Veel suc6 met deze ideeën! Ik ben benieuwd naar die van jullie!

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

3 thoughts on “Diy Winter decoratie

Comments are closed.