DIY washi tape ordner

Oke ik weet het! Ik ben verslaafd aan washi tape! Sorry! Ik kan het niet helpen! Je kan er ook zoveel mee doen! Vandaag laat ik jullie zien wat ik met mijn nogal saaie ordner heb gedaan! Kijk je mee?
_DSC3034

Deze ordner kocht ik voor 0,37cent bij de Prijsmepper! Lekker budget! Maar alleen roze vond ik hem wat saai, aangezien ik voor de rest alleen mappen heb met opdruk. Daarom besloot ik om hem wat op te vrolijke. En dat deed ik met washi tape! Kijk maar eens.
_DSC3035
Ik haalde voor deze DIY ook nog 4 setjes washi tape bij de action. En koos voor bovenstaande washi tape! Leuk en vrolijk toch? Washi tape bij de Action is helemaal niet duur! Maar 0,79cent per pakje. Er zitten er minimaal 3 in. Van de hele smalle rolletjes zaten er zelf 8 in!

Ik koos 2 soorten washi tape uit die bij elkaar paste en ook bij de map. En deed het volgende.
_DSC3038
3 gewone lijnen aan de onderkant van de map.
_DSC3040
En 3 smalle lijntjes aan de bovenkant van de map.
Met als resultaat het volgende.
_DSC3041
Ik deed niet alleen de voorkant, ik trok de lijnen namelijk door naar de andere kant zodat beide kanten een leuke vrolijke print hebben.
Op de onderste washi tape staan trouwens libellen. Zo schattig!

Wat hebben jullie liever? Een map met print, of een map met een enkele kleur?
digitale handtekening

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

9 thoughts on “DIY washi tape ordner

Comments are closed.