Diy tumblr fotolijstjes

Vandaag een DIY voor jullie die echt heel gemakkelijk te maken is! Ik ga jullie namelijk laten zien hoe je tumblr fotolijstjes maakt.
Ik maakte ze een tijd geleden, en als je er even op uit gekeken bent verwissel je gewoon de tekst, en klaar!
Meer weten? Lees dan snel verder!

DSC_0016
Een tijdje terug kocht ik deze 2 super leuke brocante lijstjes bij de Zeeman voor 0,25cent per stuk. Ik kon ze natuurlijk niet laten liggen en nam ze mee, om er nu een leuk blogje over te schrijven!

Wat dit is wat je nodig hebt:
– fotolijstjes
– een stift of pen
– papier (wit of een kleurtje)
– versiersels

Allereerst maakte ik het blaadjes (ik koos voor wit) op maat en zorgde dat ik een leuke inspirerende quote had uitgezocht.
Ik koos van 2 verschillende quotes. Namelijk ; ‘Make a Wish’ en ‘I’ve learned that you can keep going, long after you think you can’t. Never give up’.

Het lijstje met de tekst Make a wish versierde ik met kleine getekende hartjes. En later maakte ik er nog een gouden strikje vast op het lijstje.

DSC_0017 DSC_0018
Dit lijstje versierde ik met een hanger van een ketting die ik al lang niet meer gebruikte. Het is een vlinder met roze steentjes.
Deze schoof ik tussen het lijstje zodat hij blijft zitten. En ik maakte nog 2 nep roosjes (in een ook roze kleur) vast in 1 hoeken van het lijstje. Niet al te druk en de tekst die eruit springt!

DSC_0021 DSC_0022

Wat vinden jullie van de tumblr foto lijstjes?

Tot mijn volgende blog,
Carolien

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Diy tumblr fotolijstjes

Comments are closed.