Diy sterrenhemel (TFIOS)

Vandaag maak ik een sterrenhemel, in mijn geval wel een kleintje want ik heb maar een klein en smal plafond (omdat mijn kamer op zolder is) maar ik vond het toch de moeite waar om jullie te laten zien hoe en wat ik gedaan heb!
Mijn inspiratie kwam van de film ‘The fault in our stars’, want Hazel had ook een sterrenhemel in haar slaapkamer. Ik vond het zo schattig en vol met inspiratie dat ik besloot om ook een klein mini sterrenhemeltje te maken. Je kunt er verschillende betekenissen aan geven!
DSC_0001 
Ik knipte een aantal verschillende maten sterretjes uit, waar ik vervolgens een dubbelgevouwen plakbandje op deed. (dit deed ik bij de kleinere sterretjes). Bij de grotere sterretjes maakte ik eerst een stud in de vorm van een ster vast aan het papier. En deed daar ook vervolgens plakband op.

DSC_0002 DSC_0003 DSC_0004

Daarna bevestigde ik ze aan het plafond en had ik mijn sterrenhemel klaar. Ik besloot voor 7 sterretjes op te plakken. Er zullen er in de loop van de tijd vast nog wel meer bij komen!

DSC_0007 DSC_0009

Ik vind zelf de sterretjes met de studs het mooist omdat die echt goed opvallen. Maar de sterren in de hemel vallen ook niet altijd op dus koos ik ervoor om ook sterretjes zonder studs op te plakken.

Tot mijn volgende blog,
Carolien

 

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.