DIY spijkerbroek mandjes

spijkerbroek

Eindelijk heb ik weer een DIY voor jullie, namelijk DIY spijkerbroek mandjes! Het heeft heel lang geduurd, maar nu heb ik er dan eindelijk weer eentje! Ik hoop de komende tijd meer DIY filmpjes en blogs te maken!

DIY spijkerbroek mandjes

Wil je unieke mandjes en heb je nog oude spijkerbroeken liggen? Niet weggooien! Deze zijn namelijk ideaal om mee te knutselen. Zo maakte ik fleurige mandjes van deze spijkbroeken. De mandjes zijn lekker speels en ieder mandje is weer uniek. Je hebt maar weinig nodig naar een oude spijkerbroek en ik weet zeker dat je dat ook in huis hebt!
Je kunt deze spijkerbroek mandjes gebruiken om je make-up spulletjes op te bergen, je schoolspullen, washi tape, potloden of pennen en noem het maar op! In het filmpje laat ik je graag zien hoe je dit maakt en wat je er verder allemaal voor nodig hebt.
Binnen zo’n 5 minuten heb je een super leuk en uniek fleurige mandjes waar geheid alle vrienden vragen hoe je het gemaakt hebt.

Benieuwd? Kijk dan zeker hieronder even het filmpje!

Dit filmpje staat uiteraard ook op mijn youtube kanaal!
Soms is iets heel moois zo simpel om te maken, dat bewijzen deze fleurige mandjes zeker!

Maak jij wel eens zelf iets voor je kamer? En ga jij deze mandjes ook proberen te maken?

Tot mijn volgende blog,
Carolien

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.