DIY short bewerken – simpel en makkelijk!

Zoals jullie weten heb ik het heel erg druk op het werk waardoor ik weinig toe kom aan knutselen. Daarom komen er een aantal DIY projecten weer online die ik offline heb gezet. Niets mis mee! En niet minder leuk! Vandaag laat ik jullie zien hoe ik mijn korte broeken verander in saai naar leuk, en stoer! Hierbij mijn DIY short bewerken.

DIY short bewerken

Wat heb je nodig?
– shorts
– oude vitrage of kant
– schaar
– textiellijm
– studs

 

 

 

Ik ben erg blij met het eindresultaat van mijn DIY short bewerken. Kijk maar:

 

Heb jij wel eens een short bewerkt? Het is echt veel makkelijker dan je denkt. En ook nog eens erg leuk om te doen. Je maakt heb helemaal op eigen smaak, en daarom extra leuk om hem daarna te gaan dragen. Kijk met de studs wel uit dat je de puntjes goed aandrukt, anders krijg je namelijk zere billen als je gaat zitten.

digitale handtekening

Volg:

13 Reacties

 1. 16 augustus / 10:09

  Super leuk! xx

 2. 16 augustus / 10:16

  Wat heb je dat ontzettend leuk gedaan! 😀

 3. 16 augustus / 11:39

  ziet er echt heel leuk uit! leuk idee!

 4. 16 augustus / 12:12

  Ik dacht bij die eerste foto waar al die studs op een hoopje liggen, ‘dat zit toch niet lekker?’. Toen zag ik pas dat het niet het uiteindelijke resultaat was :’) Erg leuk! Xoxo

 5. 16 augustus / 14:38

  hey ik heb je genomineerd voor de Versatile bloggers award! Neem een kijkje op mijn blog! xxx

  • 16 augustus / 22:21

   Dankjewel! Ik ga zeker even een kijkje nemen! x

 6. 16 augustus / 17:31

  Wat een mooi resultaat is het geworden! Xx

 7. 16 augustus / 22:10

  Zo jij bent handig , je maak van short weer een nieuwe broekje leuk.

  • 16 augustus / 22:20

   Dankjewel! Ja anders zou ik ze weggooien en nu kan ik ze nog zeker 2 zomers dragen! Altijd fijn voor mijn kledingkast en mijn portemonnee!

 8. 25 augustus / 12:36

  Leuk resultaat, je hebt meteen een nieuw kledingstuk 🙂 Liefs! x