DIY Notitieblokje oppimpen

Vind jij die standaard notitieblokjes ook zo saai? Nou ik heb daar iets leuks voor bedacht, en je kan hem op elk gewenst moment weer veranderen! Kijk voor de uitleg en het eindresultaat hieronder!

 Wat heb je nodig?

– Een notitieblokje met notitieblaadjes
– gekleurd papier (ik gebruik scrappapier hier in het voorbeeld)
– schaar
– potlood
– liniaal
– plakband

notitieblokje notitieblokje

Wat gaan we doen?
1. Neem je linaal en meet het stukje waar de opening zit van het notitieblokje. Ik maak hem aan zowel de onderkant als bovenkant 1cm groter dan het notitieblokje is. Ik neem 12cm hier als voorbeeld.
Teken dit af op het gekleurd papier dat jij hebt uitgekozen en trek een rechte lijn van de ene kant naar de andere kant van het gekleurd papier. Knip daarna langs de lijn de rest van het papier af.

notitieblokje notitieblokje
2. We gaan nu kijken of het past en plakken hem strak vast tegen de lijn van de opening. Dit doe ik met plakband zodat ik hem bijvoorbeeld morgen weer kan wisselen in een andere kleur als ik dat leuk vindt. De onderkant vouw je alsof je een cadeautje inpakt. Zorg ervoor dat je het strak vastplakt zodat het papier niet gaat bobbelen. Dit doe je ook aan de bovenkant (naar de binnenkant). Zorg dat alles goed vast zit maar nog wel makkelijk te verwijderen is.
Als goed is ziet je notitieblokje er dan nu zo uit!
notitieblokje notitieblokje

Plaats alle notitieblaadjes weer terug in het blokje en plaats hem op een leuke plek in je kamer!
notitieblokje

Een vrolijk en makkelijk op te pimpen notitieblokje!

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.