DIY met washi tape!

Omdat ik al een tijde helemaal fan ben van Washi tape, leek het me leek om vandaag 5 manieren te laten zien wat je allemaal kunt doen met Washi tape. Zelf vind ik ze erg leuk en ze fleuren mijn kamer echt helemaal op! Zeker omdat ik alles wit en grijs heb! Daarom vandaag mijn 5 washi tape DIY’s!
_DSC2767

Op mijn blog heb je al 1 idee voorbij zien komen! Dat is namelijk de DIY washi tape pot!
_DSC2935
Ik heb er nu douwe egberts punten in gedaan, want tja ik heb teveel washi tape. En heb dus eigenlijk een grotere nodig! Maar kijk eens hoe leuk dit staat! Je kunt nog zien wat er in de pot zit, maar het geeft toch even net een ander gezicht! Veel vrolijker!

Dan het tweede voorbeeld wat ik heb gemaakt. En dat is voor mijn mobiel lader. Altijd zijn we ruzie aan het maken welke lader van wie is. Nou daar heb ik iets leuks op bedacht! Namelijk de mijne beplakt met washi tape! Zo kunnen ze niet zeggen dat die van hun is! En het ziet er ook nog eens veel leuker uit dan de saaie zwarte lader!
_DSC2934

Dan het derde voorbeeld dat ik voor jullie heb. En dat is mijn aquarium. Het is zo saai zwart, en door hem te beplakken met washi tape, valt hij veel meer op. En zeg nou zelf! Nu is het echt een meiden aquarium!
_DSC2940

Dan mijn vierde voorbeeld alweer. Ik vond mijn witte foto lijsten veel te wit, en ze vielen niet mooi op aan de muur. Daarom pakte ik de washi tape erbij, en tja dit is het resultaat! Schattig toch? En een stuk leuker dan alleen maar wit! Ik heb wel gekozen voor een washi tape met tekst, dit past er net iets meer bij. Zeker de tekst die erop staat!
_DSC2943

Dan mijn laatste voorbeeld, en dat hebben jullie ook kunnen zien op mijn blog! Namelijk mijn blogschrift. Onder tussen heb ik ook een to – do schrift helemaal beplakt met gekleurde tape. Super overzichtelijk en ook nog eens heel erg vrolijk!
_DSC2929
Dus ben je net zo gek op deze tape als ik, dan weet je vast ook genoeg ideeen die je kunt doen met tape! Heb jij nog een super leuk idee? Laat het me weten in de reacties! Ik ben heel erg benieuwd!

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

12 thoughts on “DIY met washi tape!

Comments are closed.