DIY | Macaroni met rookworst

Een tijdje geleden heb ik aan een aantal kijkers op mijn blog beloofd dat als ik weer macaroni met rookworst ging maken ik daar een DIY van zou maken op mijn blog! Dus nu is het dan eindelijk zo ver! Ik maakte dit keer weer eens macaroni met rookworst, en het was echt om te smullen!
Kijk maar mee!
_DSC2334

Hierboven op de foto kun je zien wat ik allemaal gebruikt heb. Ik heb alles een beetje op gevoel gedaan en heb geen verhoudingen dit keer. Gewoon lekker experimenteren! Dat zijn de lekkerste gerechten!

_DSC2335-001
Allereerst heb ik de knoflook en de ui gesneden. Niet al te fijn, maar ook niet te groot.
Dit heb ik kort even in de pak gebakken, en ondertussen heb ik de rookworst in stukjes gesneden. Het lekkerste is in blokjes.
_DSC2336-001 _DSC2337-001
Maar dit formaat zoals hierboven is ook prima. Zo is het ook nog herkenbaar dat het een rookworst was!
_DSC2338-001
Vervolgens heb ik een zakje met roerbakgroenten erbij gedaan zodat ook dit gaar kan worden. Ook heb ik en nog wat erwten bij gedaan (zijn ze hier dol op). Ook heel erg lekker is gehakt, tomatensaus en wortels en erwten! Ook het proberen waard!Β Vervolgens ben ik begonnen met de pastasaus op smaak te brengen! Dit doe je gewoon naar eigen smaak!
_DSC2341
Kijk eens hoe lekker dat er al uit ziet! Ik krijg gewoon weer spontaan trek als ik naar de foto’s kijk!
Vervolgens kook je de macaroni en als je dit afgegoten hebt kan het bij de saus, en eetsmakelijk!
_DSC2342-001

Maken jullie wel eens vaker variatie recepten?

digitale handtekening

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

14 thoughts on “DIY | Macaroni met rookworst

    1. Dankje! Ja het is heel erg simpel, en vooral ook erg lekker! Je kunt het helemaal naar smaak veranderen, heerlijk die variaties! Ik houd er van! xx

      1. Dat is fijn wanneer je in een gerecht zoveel variatie kan brengen πŸ™‚ Liefs! x

Comments are closed.