Anders

DIY kerst cadeautjes

Het artikel van vandaag kwam wat later dan gepland, ik was afgelopen week zo enthoussiast bezig om mijn kerstcadeautjes in te pakken dat ik vergeten was foto’s te maken, dus toen ik vanmorgen op mijn planning keek zag ik mijn kerst cadeautjes DIY, en kon ik al mijn cadeautjes dus weer uitpakken 🙂 Pffh wat een werk!
Maar als nog heb ik vandaag mijn DIY kerst cadeautjes voor jullie!
Veel lees en kijk plezier!
DSC_0696
Allereerst heb ik een lijstje gemaakt voor wie ik allemaal een cadeautje wou halen. Dat werd toch een best lijstje, namelijk mijn broertjes, ouders, en 2 nichtjes. Dat zijn dus 6 stuks!
Ik maakte een lijstje met wat ik voor ze als kerst cadeautje wou geven, en kocht dit bij verschillende winkels, zoals de Primark, Action, Xenos, Dirk, DM, en nog wat andere winkels.

Hier komen mijn DIY kerstcadeautjes! Je kunt zelf kiezen hoe je jou cadeautje wilt inpakken, en natuurlijk kun je spelen met de materialen en de producten! Maak er iets leuks van! Een klein gebaar kan al zoveel betekenen!

DSC_0699
Cadeautje 1:
Ik kocht voor mijn oudste nichtje (17jaar) 2 cadeautjes, de 1 had ik al een tijd in huis en kocht ik in de sale van de sluiting van dirk slijterij. En het 2e cadeautje heb ik vorig weekend uit Essen meegenomen bij de Primark.
DSC_0701 DSC_0700
Een fles bacardi, en een eierdopje met zout vaatje.! Grappig toch?! Ze begint nu met haar uitzet dus vond ik dit wel een super grappig cadeautje! De bacardi kostte destijds 6,99. En het eierdopje met zoutvaatje was 2euro.

DSC_0703
Cadeautje 2:
Dit is een cadeautje voor mijn oudste broertje. Geen idee wat ik hem moest geven omdat hij zelf altijd alles al koopt en er dus niets leuks meer overblijft om weg te geven. Dus een standaard cadeautje..
DSC_0706
Deze komt van de Action en was geloof ik 2,69euro, maar dat weet ik niet helemaal zeker.

DSC_0707
Cadeautje 3:
Voor mijn jongste nichtje (13jaar), ze is erg met make-up en youtube bezig dus tja dat was niet zo moeilijk! Ook is ze helemaal fan van de Primark dus ik wist dat ik daar een cadeautje moest halen 🙂
DSC_0708 DSC_0709 DSC_0711
Het eerste cadeautje is een fles met spray voor je haren, ik kreeg hem een hele tijd terug al via de post om uit te testen maar ik vind het voor mij niet werken. En aangezien ik maar 2x heb gesprayd kan het best weg als cadeautje 🙂
Het 2e cadeautje is een nagellak setje van de primark en deze kostte 2,50euro, en dan krijg je 4 lakjes. Roze, doorzichtig met glitter, brons achtig, en paars.

DSC_0714
Cadeautje 4:
Mijn jongste broerje (14jaar), de makkelijkste persoon om een cadeautje voor de scoren! Dus kocht ik meerder kleinere dingen!

DSC_0716
2 douche producten, een deo, een zakje met poeder om chocolade melk van te maken (daar is hij gek op) en een shirt met tijgers erop van de primark. De 2 douche producten waren bij de DM 0,69cent, de deo ook. De chocolade melk komt van de Xenos en betaal je voor 8 zakjes 1,50euro. En het shirt van de primark met tijgers erop kostte 3euro.

DSC_0717
Cadeautje 5:
Nog een makkelijk persoon om cadeautjes voor te verzinnen! Namelijk mijn moeder!

DSC_0718
Ik kocht dit mandje bij de Action voor 0,99cent, en er zitten wat douche producten in van de DM (0,69cent) een Deo van de DM (0,69cent) een parfum (3,25) en een aantal maskertjes (0,45cent per 2 stuks), deze waren ook van de DM. En verder nog 2 shirtjes van de Primark, de witte was 3euro, en het roze kanten vestje was 2euro.

Cadeautje 6:
DSC_0712 DSC_0713
Mijn vader, de aller moeilijkste persoon ooit! Geen idee wat hij leuk vind, omdat hij dit nooit zegt, en als je het vraagt geeft ie er ook geen zinnig antwoordt op. Dus dacht ik ‘keep it simple’, en kocht ik bij de DM een douche gel en een deo. Beide 0,69cent.

Geven jullie dit jaar kerstcadeautjes?

Veel liefs,
Carolien

6 thoughts on “DIY kerst cadeautjes”

  1. Wij doen thuis met kerst nooit aan cadeautje maar ik vind het wek een heel leuk artikel om te lezen:)
    Liefs Nathalie

  2. Ik vind het cadeautje voor je moeder het leukste! Altijd leuk (en toch vrij simpel) om een leuke mand of doos te geven met daar kleine dingetjes in!

    1. Dankje! Ja voor mn moeder is het altijd het makkelijkst om iets in elkaar te zetten! Voor de jongens vind ik het toch een stuk moeilijker! Ze zijn zo kieskeurig, en is nooit echt goed bij ze.. Tja, ze zijn net vrouwen af en toe..:)

Comments are closed.