DIY Lifestyle

DIY kaarstaart

Ik heb vandaag zo’n leuke ‘Do it youreself’ voor jullie! Ik ben er echt verliefd op  geworden, en vind hem erg mooi gelukt! Ik heb het over de kaarsen taart. Je kunt hem helemaal naar je eigen smaak decoreren, en het is echt een heel mooi en opvallend plaatje op/in je kast, tafel etc. Iedereen zal je vragen waar je dit gekocht hebt, en dan kan jij zeggen ‘Ik heb dit zelf gemaakt!’. In deze DIY artikel, vertel ik je alles over hoe ik mijn kaarsen taart heb gemaakt, wat ik heb gebruikt en waar ik de materialen heb gekocht. En ook laat ik de kaarsen taart van mijn moeder zien, die ik ook erg mooi vind! Kijk je mee?
kaars, taart, roosjes, decoreren, diy

Ik vind dit echt één van de leukste DIY’s die ik op mijn blog schrijf! Vooral ook omdat iedereen zijn eigen smaak erin kan verwerken, en je eigenlijk ook miljoenen verschillende kaarsen kunt maken. Neem nou bijvoorbeeld de kleur kaars die je kiest! Iedereen zal ongetwijfeld een andere kleur kiezen, en ook hoe je hem gaat decoreren zal bij iedereen anders zijn! Zo leuk!

Het volgende heb ik gebruikt voor mijn kaarsen taart:
_DSC2480
Bij de prijsmepper (een nieuwe winkel bij ons in de stad), kochten we de kaarsen van de kruidvat merk voor maar 1,25euro per stuk. Ze kaarsen hadden het meeste weg van een taart. Mocht je een nog mooiere kaars tegen komt die nog meer weg heeft van een taart, kun je die ook rustig gebruiken!
Verder kochten we verschillende decoratie spullen bij de action, zeeman, en xenos. Kijk naar wat jij leuk vind om te gebruiken! Dat is namelijk helemaal aan jou!

_DSC2483
Ik koos zelf voor een roze kaars, waar ik witte linten op ging gebruiken. Deze brede lint komt van de action, en plakt! Heel handig, want zo hoef je haast geen lijm te gebruiken! Mijn moeder koos voor een witte kaars, en deed het brede lint juist weer aan de bovenkant! Kijk maar eens hoe ander gezicht dat geeft!

_DSC2488

Verder speelde ik vooral met de materialen die ik had. Het is vooral even uit proberen wat jij leuk vindt, en hoe je het precies wilt hebben!

_DSC2493 _DSC2500
Zo deed ik nog een smaller kanten lintje aan de bovenkant van de kaars, en deed ik roosjes boven op als versiering. Omdat ik hem toen nog niet helemaal ‘af’ vond, deed ik er ook nog pareltjes op. Kijk maar hieronder op de foto!

_DSC2503
Zelf vond ik hem mooier met 5 pareltjes dan met 3. Dus koos ik om op 3 plekken 5 pareltjes in de vorm van een half bloemetje op te plakken! Dit geeft net even een speelser effect! Tussen de witte grote roosjes, deed ik een klein roze roosje. Dit gaf een best leuk effect, kijk maar op de foto’s hierboven!

_DSC2508 _DSC2509
Op de foto’s hierboven kun je zien hoe de kaarsen uiteindelijk geworden zijn. Ik hem mijn kaars op een wit bordje gezet, zo leek het net een gebakje op een bordje! Ik vind de kaars van mijn moeder ook heel erg mooi geworden. Wat kun je toch leuke dingen maken met kaarsen! En zo zie je dat elke kaarsen taart anders wordt! Want er zit echt heel veel verschil tussen die van mij en die van mijn moeder!

Wat vinden jullie van deze DIY? En hoe zou jij je kaarsen taart decoreren?

Veel liefs,
Carolien

21 thoughts on “DIY kaarstaart”

    1. Dankje! Jaa ik vind hem echt heel erg mooi staan op mijn witte kasten in mijn slaapkamer. Valt echt op door de mooie roze kleur. En de witte versiering erop maakt het dan weer een stuk rustiger en het past echt helemaal in mijn kamer qua kleuren! xx

    1. Dankje! Ja de roze heb ik zelf gemaakt, en de paarse heeft mijn moeder gemaakt (zij is helemaal fan van paars 🙂 )

    1. Dankje! Ja ik vind het echt heel erg mooi staan op mijn witte kasten in mijn slaapkamer! Echt heel opvallend, en door de roze kaars ook heel vrolijk met de nodige kleur! xx

      1. Dat kan ik best geloven 🙂 Op een witte kast staat zoiets meteen eleganter en classy 🙂 Liefs! x

  1. wat een leuke diy, dit ga ik ook eens proberen.

Comments are closed.