Herfst decoratie – Makkelijke DIY’s

Het is al een hele tijd herfst, en voor je het weet wordt het winter, maar vandaag heb ik nog een paar leuke DIY herfst decoratie voor jullie! Ik heb ze zelf al een tijdje in geleden gemaakt, en ook in mijn slaapkamer staan, en vandaag wilde ik ze graag met jullie delen!
Allereerst heb ik een fotolijstje gebruik waar ik een tijdje geleden als de DIY tumblr fotolijstjes, mee heb gemaakt. Dit keer in met herfst tinten!
DSC_0539
Ik heb op internet gezocht naar een leuk plaatje en deze uitgeprint in het formaat van mijn fotolijstje. Dit plaatjes heb ik voor een nog duidelijker beeld een zwart lijntje om het plaatje gemaakt, en vervolgens in het fotolijstje gestopt. Deze leuk neergezet, met 2 uiltjes kaarsen van de Xenos ernaast en klaar!

Herfst decoratie

De volgende en 2e makkelijke DIY hoef je niets voor te kopen en kun je allemaal zelf pakken of schoonmaken.
DSC_0545
Ik heb hier 2 potjes van de jam schoongemaakt en het etiket eraf gehaald. In het potje heb ik kastanjes gedaan die ik gevonden had in het bos, en om het potje heb ik een lintje gedaan met 2 kleine takjes van een dennenboom. En klaar! Super simpel en erg makkelijk om te maken. Ik kwam op dit idee op een folder (weet niet meer welke) maar je kon dit dus ook kopen in de winkel voor 3,99 euro per stuk. En omdat ik dat veel te veel geld vind voor 1 potje wat je makkelijk en geheel gratis kunt maken bedacht ik dus een oplossing! En voila!

En omdat het me leuk leek om iets het zelfde te hebben als de potjes hierboven maakte ik een klein dienblad helemaal in de herfst thema! De kleine glaasjes met daarin een eekhoorn kaarsje komen van de Xenos, en waren 0.64cent per stuk. Ook hier heb ik weer gewerkt met kastanjes en wat takjes van de Dennenboom! Simpel en makkelijk, maar het brengt gelijk sfeer in je kamer!
DSC_0547

Binnenkort maak ik ook een DIY winter decoratie blog voor jullie, zodat jullie ook wat inspiratie hebben voor de komende winter!

Maken jullie wel eens iets met de Lente/Zomer/Herfst/winter seizoenen?

Veel liefs,
Carolien

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

5 thoughts on “Herfst decoratie – Makkelijke DIY’s

Comments are closed.