Diy chocoladecake in een mok!

Vandaag een hele lekkere DIY, die iedereen thuis kan  maken in nog geen 5 minuten! Ik vind ze erg lekker en je kan spelen met de hoeveelheid chocolade. Je kan pure chocolade nemen, maar ook melk. Benieuwd geworden naar het recept van de chocoladecake?
DSC_0942
Vandaag heb ik dus een hele lekkere DIY, ik ga namelijk een heel simpel en makkelijk chocolade cakje maken. In een mok, zodat je hem op de bank onder een plaidje heerlijk kan opeten! En met maar 2 a 3 minuten in de magnetron kun je binnen 5 minuten dus genieten van een heerlijke cake!
Wat heb je nodig?

DSC_0941

Dit doe je allemaal in de grote beker en roer je vervolgens goed door elkaar zodat het een gladde massa wordt.
DSC_0943
Trust me, dit kun je echt niet netjes doen!
Ik had hier ook kleine stukjes chocolade in zitten door de chocopasta.
Als je alles goed door elkaar hebt gemengd is het tijd om de beker in de magnetron te zetten! Ik deed mijn cake er 2 minuten in en dit was mijn resultaat.

DSC_0944

DSC_0947

Omdat ik gemengde chocolade pasta had en ook stukjes witte chocolade er tussen had zitten zie je dit terug in de cake. Dus als je denkt dat je op de eerste foto hierboven bloem ziet, nope dat is dus een stukje witte chocolade.

Ik kan je vertellen dat dit echt heel erg lekker is, en zeker voor de vrouwen die last hebben van het maandelijks terugkerend probleem is dit een mooie uitkomst om eens van te genieten!
En meestal heb je alles wel in huis. Je kan de cacao ook helemaal vervangen door chocolade pasta of andersom. Doe er dan iets meer in van het andere product (chocopasta of cacao).

Zouden jullie deze makkelijke DIY uitproberen?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

7 thoughts on “Diy chocoladecake in een mok!

Comments are closed.