Diy body scrub

Het nieuwe jaar beginnen we gelijk goed, namelijk met het maken van een body scrub! Ik vind het heerlijk, en vooral als je verschillende geuren en kleuren hebt. Zelf is de handscrub van de etos met cacao mijn favoriet. Vandaag maken we er 1 zelf, waar je nog helemaal je eigen draai aan kan geven! Ben je benieuwd? Lees dan vooral verder, want het is erg makkelijk te maken!
Zoals ik al zei, gaan we vandaag een body scrub maken, ik heb hem vandaag simpel gehouden zodat hij voor iedereen te gebruiken is. Mocht je zelf nog cacao, vanille, of noem maar op toe willen voegen dan kan dat natuurlijk altijd. Gewoon erdoorheen mengen en klaar! Eventueel kun je ook geurolies erin verwerken, maar die keuze is aan jou!
DSC_0748

Wat heb je nodig?
– Suiker of zout (ik gebruik suiker, want houd van zoet)
– Olie (ik gebruik babyolie, maar je kan ook een bath olie gebruiken of gewone keuken olie)
– Een potje of flesje om het in te doen
– Een lepel om te mengen

DSC_0749 DSC_0750 DSC_0752

Het is heel simpel, eigenlijk hoef je alleen maar de suiker/zout met de olie te mengen en dan heb je al een scrub. Mocht je bijvoorbeeld cacao, of een geurolie toe willen voegen kun je dat nu ook gelijk doen!
Ik maakte 2 verschillende soorten, namelijk een ‘naturel’ en een cacao versie. Ik heb zelf 2 eetlepels cacao gebruikt, en dat werkte prima, wel heb ik hierbij iets meer olie gedaan als bij de naturel versie.

DSC_0753 DSC_0754

Doe het in een mooie pot of fles en zet erop wat voor scrub het is (verzin eventueel een leuke aantrekkelijke naam voor je scrub).

DSC_0755

Dit is ook leuk om cadeau te geven, leuk inpakken en een mooie kaart erbij! Tip 🙂

Gebruiken jullie wel eens een scrub? En wat is je favoriet?

Veel liefs,
Carolien

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

8 thoughts on “Diy body scrub

Comments are closed.