Beauty DIY Lifestyle

Diy beauty rekje

DSC_0933
Vandaag een keer een iets andere DIY, niet is wat je maakt maar toch ook weer wel. Dit beauty rekje maakte ik een tijdje geleden al. En het bevalt me goed. Ik heb er wat leuke producten in gezet die ik vaak gebruik. Maar je kan er natuurlijk van alles in zetten!

Wat heb ik gedaan. Ik kreeg met kerst een kastje waarop boven op Bathroom stond. Omdat ik het zonder vond om dit kastje al bij mijn uitzet te zetten in dozen besloot ik er iets anders mee te doen. Namelijk dit beauty rekje mee te maken! Super simpel!

Wat heb je nodig?
– Een kastje
– Een spiegel
– Beauty producten
DSC_0935

Ik heb de spiegel bovenop het kastje gezet en daarna de beauty producten er voor gezet. Ik heb aan de zijkanten mijn 2 flessen treacle moon neergezet en in het midden mijn 3 favoriete parfum van nu.

DSC_0934
In het kastje zelf heb ik een aantal beauty producten neergezet. Eerst heb ik de grote balea body creme neergezet en daarvoor de belea deospray in dezelfde geur. Verder heb ik nog een gezichtscreme, oog creme, mijn lenzenpotje, foundation, mascara, oogpotlood, 2 soorten nagellak, lipstick, lipbalsem, poeder, en een nagelsetje.
Maar je kunt natuurlijk ook het rekje vol zetten met alleen nagellak, of alleen een ander bepaald product wat jij leuk vindt! Geef er je eigen draai aan!

DSC_0939
Zelf vind ik dit een stuk leuker eruit zien dan de producten er alleen voor de spiegel en op het gewone kastje. Dit is toch net wat uitnodigender, en ziet er ook erg leuk uit! Toen er een aantal mensen in mijn kamer kwamen kreeg ik er ook meteen complimenten over!

Welke beauty producten zouden jullie er neer zetten?

Veel liefs,
Carolien

8 thoughts on “Diy beauty rekje”

  1. Handig idee weet je trouwens dat jouw flessen met shampoo bij de Kruidvat kan kopen maar dan als cadeau zet.

Comments are closed.