Ditverzinjeniet.nl

Afgelopen week ontving ik een pakketje van de webshop Ditverzinjeniet.nl en nee dat verzon ik inderdaad niet. In dit artikel vertel ik meer over de webshop en wat ik kreeg.
ditverzinjeniet
Ditverzinjeniet.nl is een webshop met te gekke cadeaus. Of het nou voor je broertje/zusje, oom/tante of ouders is. Ik kan nu al zo 10 dingen opnoemen die ik geweldig zou vinden om cadeau te krijgen en geven. Er is een enorm grote keuze aan cadeautjes. Voor elk seizoen of thema staan er leuke producten op de website. Wat dacht je bijvoorbeeld van; Valentijn cadeautjes, maar ook Moederdag of vaderdag. Van hele gekke en grappige artikelen tot ontzettend handige en slimme artikelen. Het staat er allemaal tussen. De website is erg gebruiksvriendelijk en je kunt makkelijk tot een bepaald bedrag zoeken. Een bezoekje aan de website kun je hier brengen.

Ik ontving van Ditverzinjeniet.nl de Led moodlight. Een ontzettend leuk en sfeervol apparaatje voor je in woonkamer, slaapkamer of kantoor. Ik heb het apparaatje een aantal dagen getest en gekeken naar de gebruiksvriendelijkheid en de heb ik me afgevraagd wat dit apparaat speciaal maakt.
ditverzinjeniet
Wat zegt Ditverzinjeniet.nl over de Led moodlight?
Met de Led moodlight kun je elke gewenste kleur instellen die jou het gezelligst lijkt in de woonkamer. Erg leuk voor in de slaapkamer, maar ook voor elk ander soort ruimte in huis. Aan de bovenkant van het apparaatje zit een touchpanel, waarmee je maar liefst 256 kleuren kunt instellen. De accu kan zo’n 6uur mee, en het opladen is erg eenvoudig. De moodlight is verkrijgbaar in wit en zwart, en past door zijn strakke uitstraling in elk interieur.Β 

ditverzinjeniet
De led moodlight; mijn mening

Zoals ik hierboven al schreef heb ik het een aantal dagen uitgeprobeerd. Zo probeerde ik het in mijn slaapkamer, en in de woonkamer. Toen ik het product ontving heb ik hem eerst opgeladen door middel van de usb kabel die meegeleverd werd. Het duurde nog geen uur voordat het groene accu lampje uit ging. Erg snel!

Maar hoelang doe je dan met een volle accu? Nou ik kon zo’n 2 a 3 dagen genieten van een volle accu. Ik heb hem dan een aantal uurtjes per dag aangehad. Natuurlijk alleen ‘s avonds. Het valt me helemaal niet tegen.
ditverzinjeniet
Opladen is ook erg simpel met het meegeleverde usb kabeltje. Zo kun je hem ook aan je laptop opladen.
De kleuren die het aparaatje geeft zijn heel erg mooi. En je kunt zelfs ook een kleur instellen. Ik heb nog niet helemaal ontdekt hoe het automatische precies werkt, maar af en toe als je hem aanzet dan doet hij dat automatisch.

ditverzinjeniet
Zelf vind ik de kleuren, blauw, oranje, groen, en het hele felle roze heel erg fijn en ontspannen. Ze geven erg veel licht, maar een kamer verlichten doen ze niet. Dat is ook helemaal niet nodig als sfeermaker.

Op televisie zie je dit soort apparaten ook wel eens voorbij komen, zelf vind ik de Led moodlight een veel betaalbaardere variant, die hetzelfde effect geeft.

Als jij een moodlight zou hebben, welke kleur zou jij dan kiezen voor je slaapkamer, woonkamer of kantoor? En waarom?

* Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen ter review van een bedrijf.

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

26 thoughts on “Ditverzinjeniet.nl

  1. Ja ik vind het echt een sfeermaker πŸ™‚ Tijdens wie is de mol heb ik hem op een groene kleur πŸ™‚ haha

  1. Dankje! Ja vind het echt een heel leuk apparaatje! En de kleuren zijn echt heel mooi. 256 kleuren is echt heel erg veel! Zelf vind ik de groene, en blauwe erg gaaf. Geven zo’n vel licht!

  1. Ja heerlijk, ik heb hem nu ook in mijn slaapkamer staan. Vind het zelfs mooier op de slaapkamer. πŸ™‚

 1. Leuk lampje he! Ik heb hem ook staan op mijn slaapkamer. Altijd handig en ziet er ook nog gezellig uit

  1. Ja ik vind hem zo leuk πŸ™‚ Geeft best wel veel licht in de kamer, probeer elke dag een ander kleurtje πŸ™‚

 2. Wat een leuke lamp zeg! En heel handig dat die niet met een gewoon snoer in het stopcontact moet, ik heb daar altijd problemen mee in mijn studentenkamertje haha :p

  1. Ja dit is echt ideaal daarvoor. Zelf heb ik ook maar 2 stopcontacten in mijn kamer en die zijn (1 bezet door aquarium, en 2 bijna altijd door de lamp) bezet. Dus tja dan is iets wat geen stekker nodig heeft ideaal. Je kan hem ook opladen aan de laptop, dus mocht je helemaal efficiΓ«nt willen doen, is dat ook een optie πŸ™‚

 3. Het ziet er zo leuk uit! Lijkt me heel handig dat je hem pas om de 2 Γ‘ 3 dagen hoeft op te laden!

Comments are closed.