Dingen die niet mogen ontbreken in mijn slaapkamer?

Een tijdje geleden bedacht ik me, wat ik niet zou mogen missen in mijn slaapkamer. Een aantal dingen kwamen voorbij in mijn hoofd. En vandaag typ ik ze allemaal uit. Want wat mag er niet in mijn slaapkamer ontbreken? En misschien ook wel in die van jou.
DSC_0820

Mijn slaapkamer is echt een plek waar ik me vaak even terug trek en waar ik altijd graag ben. Daarom doe ik er ook alles aan om deze plek zo comfortabel en netjes mogelijk te maken/houden. Mijn kamer kun je absoluut geen rommeltje noemen, je zult dan ook geen stapels kleding of afval op de grond vinden! Nee alles zo clean mogelijk. Ik ben echt een opruimkont, en houd van overzichtelijkheid, en vooral opgeruimd.

Vandaag laat ik door middel van dit leuke lijstje zien, wat er niet mag ontbreken in mijn kamer. Herken jij dingen, of heb je totaal andere punten?

1. Kussens op mijn bed
Ten eerste vind ik dit er altijd ontzettend leuk en gezellig uit zien, maar ook nodigt het me uit om af en toe gewoon even lekker op bed te gaan zitten met mijn laptop. Iets wat ik totaal niet doe als er geen kussens liggen.

2. Kaarsjes, het liefst geurkaarsen
Ik ben dol op kaarsen, en dan met name nog geurkaarsen. Als ik op mijn kamer zit te werken voor mijn blog dan steek ik altijd een aantal kaarsjes aan. Het is niet alleen een stuk gezellig, ik krijg er ook nog eens een heleboel nieuwe ideeen van!

3. Mijn aquariums.
Omdat ik nog thuis woon bij mijn ouders kan ik moeilijk het aquarium in de woonkamer zetten. Daarom staan mijn aquariums in mijn slaapkamer. Ik kan uren kijken naar de garnaaltjes en binnenkort ook nog andere visjes. Gister heb ik namelijk een 2e aquarium opgestart en plantjes gekocht. Over zo’n 2 a 3 weken kunnen de eerste visjes erin! Heerlijk!

4. Foto’s
Ik heb al zo lang als ik me kan herinneren foto’s aan mijn muur hangen. Niet alleen foto’s van mezelf, maar ook van mensen waar ik van houd. Heerlijk om op zo’n manier herinneren op te halen!

5. Vloerkleed
Ik heb zo snel koude voeten, en heb nu al zo’n 2 jaar een groot vloerkleed op de grond liggen. Echt een heel verschil met enkel laminaat. Het geeft de kamer ook een grotere aanblik, en geeft behoorlijk veel sfeer!

6. Spulletjes voor mijn blog
Natuurlijk mag een notitieboekje, laptop, producten, pen, en nog een heleboel andere dingen die ik gebruik voor het bloggen niet ontbreken! Op mijn kamer worden de meeste artikelen geschreven, en 3x raden waar ik nu dit artikel typ!

7. Kruik
Nu het kouder wordt slaap ik nagenoeg elke avond al met een kruik. En mijn dikke fluffy onesie. Met 2 paar sokken natuurlijk, want tjonge ik heb het altijd koud ‘s avonds. De kruik houd mijn warm, en ik kan er lekker tegenaan liggen. Ik heb een leuke rode van de xenos met kerst printje, het ziet er ook gewoon al heel leuk uit!

8. Beauty hoekje
Ook al is het niet echt een hoekje, toch heb ik al mijn beauty spulletjes bij elkaar staan. Met een mooie grote spiegel erbij zodat ik ‘s ochtends makkelijk mijn make-up kan aanbrengen. En natuurlijk mijn lenzen in en uit kan doen! Alles ligt bij elkaar, op de nagellak na, want die hangt boven mijn bureau.

Dat waren al mijn Essentials in mijn slaapkamer. Praktisch, gezellig, en vooral sfeervol, dat zijn eigenlijk de 3 belangrijkste punten die ik terug laat komen in mijn slaapkamer. Zijn er nog leuke, aparte puntjes die jij laat terug komen in je kamer. En die absoluut niet mogen ontbreken? Laat ze achter in de reacties, ik ben erg benieuwd naar jullie Essentials.
Digitale handtekening Carolien de Graaf

About the author
25jaar, geboren in rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 5 jaar actief als blogger.

1 comments on “Dingen die niet mogen ontbreken in mijn slaapkamer?

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: