Dingen die ik deze zomer wil doen

perfecte dierentuin outfit

Ondanks dat ik geen zomervakantie heb dit jaar en veel moet werken zijn er wel een aantal dingen die ik heel graag wil doen deze zomer! Want ook met weinig vrije tijd kun je het een onvergetelijke zomervakantie maken. Welke dingen ik op mijn planning heb staan voor deze zomer?

Omdat ik de komende weken nog geen echt weekend heb (daar ik op zaterdag ook moet werken) zijn de dingen die ik deze zomer wil doen daar wel een beetje op aangepast. Maar zodra ik weer de zaterdagen vrij heb zal ik daar natuurlijk volop gebruik van gaan maken. Er zijn een aantal dingen die ik de komende weken heel graag nog wil doen voordat ik op vakantie gaan eind september.

Deze zomer – grove planning

Plannen is iets wat ik qua gezondheid niet echt in de hand heb, zo heb ik momenteel weer een ontsteking in mijn darmen en ben ik vooral heel erg moe en heb ik het best zwaar elke ochtend. Maar omdat ik wel graag leuke dingen wil doen, ondanks dat ik misschien niet echt lekker in mijn vel zit heb ik deze grove planning gemaakt.
outfit koude zomerse dagen

Wat ik allemaal graag zou willen doen?
– Naar Baumwipfelpfad in Bad Iburg
Dit onwijs leuke wandelpad (want tja, ik heb er al 2 gehad in Zuid Duitsland) ligt tussen Osnabrück en Bielefeld en is voor ons zo’n 1,5 uur rijden. (124 km) Dit zou ik heel graag willen combineren met een dagje Osnabrück of de dierentuin bij Osnabrück!

  • Kasteel Cannenburch in Vaassen
    Ook niet zo gek ver van huis tussen Apeldoorn en Epe ligt kasteel Cannenburch. Hier rondom het kasteel kun je ook prachtige wandelingen maken, i say yes!

  • Veenmuseum in Westerhaar-vriezenveensewijk
    Dit ligt zo goed als bij ons om de hoek en ondanks dat het niet zo groot is, is het zeker wel eens leuk om hier doorheen te lopen.

Wat ik verder nog graag wil doen?

Voorbereiden op de vakantie van eind september! Ik denk er namelijk over na om iets speciaal te gaan doen met mijn verjaardag (die precies in de vakantie valt). Wat het precies gaat worden weet ik nog niet, maar omdat we op een landal camping zitten heb ik natuurlijk wel een aantal leuke keuzes. Mijn oog viel namelijk op het gourmet arrangement die ze hebben waarbij je voor €16,50 per persoon in je eigen huisje kunt gourmetten (mijn lievelings!). Dit jaar ben ik op zondag jarig dus veel zal er in Duitsland niet open zijn, maar gourmetten kan dus altijd nog!

Verder wil ik ook alvast een aantal leuke bezienswaardigheden gaan opzoeken zodat we genoeg kunnen doen tijdens deze vakantie. De voorpret kan in ieder geval al beginnen, want ik ben er nu al zo aan toe!

Wat wil jij deze zomer gaan doen?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.