Diana leeflang spulletjes van Kruidvat

diana leeflang

Vorige week liep ik door de Kruidvat en zag daar een hele leuke jaarplanner voor 2018 liggen. Na even verder te kijken kwam ik ook een notitieboekje en een travelset tegen. Allemaal gemaakt door Diana leeflang, die een hele leuke collectie heeft uitgebracht. Hoe de jaarplanner en de travelset eruit zien, en wat ik van het notitieboekje vind dat lees je in dit artikel.

Ik krijg nooit genoeg van notitieboekjes, ik gebruik ze ook echt overal voor! Daarom kon ik die natuurlijk niet laten liggen. Een jaarplanner voor mijn blog vind ik erg fijn. Dit jaar gebruik ik die van blogaholic, en daar ben ik zeer tevreden over. Nadeel is alleen dat hij erg groot is, en je hem niet even makkelijk kunt meenemen. Voor volgend jaar wilde ik dus een kleinere, en die denk ik gevonden te hebben. En de travelset lijkt me erg leuk en handig om mijn reisverhalen in bij te houden.

Diana leeflang spulletjes van Kruidvat

De jaarplanner
diana leeflang

De jaarplanner komt in een leuke verpakking, die je ook leuk als cadeautje aan iemand kunt geven. In de verpakking zit een A5 ringmap, de 2018 week lay-out agenda, 4 tabbladen, to-do lijstjes, vakantieplanner en een doodle pagina. Alle dingen moet je nog wel zelf in de ringmap doen, wat ik zelf wel erg fijn vind. Zo kun je namelijk zelf je agenda indelen, naar wat jij het prettigste vind.
diana leeflang
Voordelen:
– Handig meeneem formaat
– Week lay-out
– Genoeg ruimte om dingen op te schrijven
– Mooie stevige roze ringmap
– Genoeg ruimte in de ringmap om dingen te bewaren
– Gouden accenten en quote met cactussen
Nadelen:
– Klein lettertype is soms onduidelijk
– Sommige bladzijdes zijn niet mooi geprint ( de lijntjes zijn niet zichtbaar)

Travelset
diana leeflang
Hier was ik eigenlijk wel heel benieuwd naar. Zou het iets voor mij zijn om mijn reizen/vakanties bij te houden. Zou het leuk kunnen zijn om hier mijn ansichtkaarten in te verzamelen? Nou dat laatste dat is helaas niet echt mogelijk. Daar is te weinig ruimte voor in het boekje. Wel is het boekje zeer geschikt om je reizen te plannen, en bij te houden. Het roze mapje is een paspoorthoes. Helaas heb ik geen paspoort maar een ID-kaart, dus ik ga het voor andere dingen gebruiken.
diana leeflang
Voordelen:
– Veel ruimte om dingen te noteren
– Overzichtelijk met op de voor en achterkant ruimte per reis
– Een aantal hoesjes om dingen in te bewaren
– Stickers om het op te leuken
– Achterin een envelop om dingen in te bewaren
Nadelen:
– Lastig om reizen in het verleden te noteren (door datum en places to go/things to do)

Notitieboekje
diana leeflang
Ik houd helemaal niet van de kleur blauw, maar dit boekje is wel echt heel erg leuk. Het blauwe met gouden kaft ziet er heel luxe uit, en is lekker opvallend. De binnenkant is simpel en heeft lijntjes. Bovenaan elke bladzijde heb je de ruimte om de datum te noteren.
diana leeflang
Voordelen:
– Veel schrijfruimte
– Datum die je kunt noteren
– Harde kaft
Nadelen:
– Niet gevonden!

Ik ben zeer te spreken over deze 3 producten van Diana leeflang. Vooral de jaarplanner ga ik veel plezier aan beleven. Die kan ik nu makkelijk mee nemen, en als ik naar events ga makkelijk in mijn tas stoppen. Ook het notitieboekje en de travel set kijk ik naar uit om echt te gaan gebruiken. Wie weet zie je ze af en toe wel eens terug in artikelen die ik schrijf.

Prijzen:
– Jaarplanner €3,99
– Travelset €3,99
– Notitieboekje €1,99

Vraag: Heb jij de spulletjes van Diana leeflang al zien liggen? En heb je ze toevallig ook al gekocht?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

14 thoughts on “Diana leeflang spulletjes van Kruidvat

 1. Ik heb serieus 3 kruidvat winkels bezocht en nergens hadden ze hem..(de travelset en de rest van haar lijn hadden ze ook niet meer!) en dat was de dag nadat de folder uitkwam!
  Ik wilde hem zo graag hebben maar het was mij niet gegund! 🙁
  Zeer zwak van Kruidvat!!
  En nu ik het zo zie baal ik nog meer dat ik hem niet heb kunnen krijgen 🙁

  1. Ooh echt? Misschien online kopen? Bij ons filiaal lag het nog in de doos op de grond (moesten ze nog in het schrap leggen), maar inderdaad ook al nagenoeg leeg. Laatste agenda en notitieboekje meegenomen. Van de travelset hadden ze er vorige week nog wel een aantal. Zal morgen eens langs gaan en kijken of ze er nog wat hebben. Dan neem ik er gewoon nog een aantal mee, leuk voor een winactie.

   1. Ben je gek, op de website is ook niks meer te krijgen! Ben echt zwaar geïrriteerd! Heb ik aan één medewerker ook laten weten.
    Hij zei zelf dat ze er maar een paar binnen hadden gekregen en sja, die dingen vliegen er uit want het is veel gevraagd.
    LEVER DAN MEER PRODUCTEN!!
    kan er zo boos over worden ! 🙁

    Als ze bij jullie nog wat hebben liggen van die travelsets, dan mag je mij wel eentje opsturen! Ik vergoed uiteraard alles.
    Zou wel tof zijn!

 2. Wat leuk dit! Ik wist het helemaal niet… Ik heb zo een nee/nee sticker op mijn brievenbus haha dus ik krijg die folders nooit.

  Ik hoop dat ze het bij mijn Kruidvat nog hebben!

  Liefs xoxo
  Kimberly

 3. Zelf heb ik ook de jaarplanner, was ook de laatste in de winkel, en ik ben heel blij met de A5 ringmap :)!
  Xxxx, leoniae

Comments are closed.