Diamond painting uit China? Top of flop

Diamond painting

Ik shopte op Aliexpress een tijdje geleden een Diamond painting met een afmeting van 20 bij 30cm. Gewoon om uit te proberen of ik het wat vind, en wat het nu eigenlijk precies is. Is het een flop of een top? Daar ga ik (en jij) nu achter komen.

Diamond painting, een mooi woord voor het opplakken van steentjes op een stukje papier of stof. Ik ontving een afbeelding van een uiltje op een tak met besjes. Een grote zak met allemaal verschillende kleuren steentjes, een pen, bakje en wat roze lijm. Op de foto met het uiltje staan nummers vermeld met nummers die overeen komen met de nummers op de zakjes met steentjes.

Diamond painting

Diamond painting
Toen ik eenmaal aan de slag ging kon ik niet meer stoppen. Ik vond het enorm verslavend, en wilde graag het eindresultaat zien. Door eerst de steentjes op te plakken waar je het meeste van hebt (in mijn geval de licht grijze kleur), ben je al een heel eind als je deze helemaal klaar bent. De kleuren die in mijn set zaten, zijn erg mooi en glinsteren in het donker. Het springt er echt uit als je alles heb volgeplakt.
Diamond painting

Diamond painting

Ik ben zeker van plan om in de toekomst nog vaker een Diamond Painting set te kopen uit China (Aliexpress). Het lijkt mij dan ook erg gaaf om een persoonlijke foto te maken, bijvoorbeeld een gezinsfoto of profielfoto. De set die ik in dit artikel liet zien kocht ik voor 1,78euro op Aliexpress. Met ongeveer 4weken had ik het product in huis.

Wat vind jij van deze set? En heb jij ervaring met deze nieuwe rage?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

5 thoughts on “Diamond painting uit China? Top of flop

  1. Oh ik heb hier al zolang over getwijfeld, of ik het wel leuk zou vinden. Ik hoor zoveel mensen erover, en denk dat ik toch ook maar een setje ga bestellen! Leuk artikel!

  2. Ik ben er ook een beetje aan verslaafd, mijn tweede is inmiddels onderweg en ik hoop dat deze snel binnen is. hihi

    Die uil is wel mooi, het lijken zachte kleuren klopt dat?

  3. Ik heb het ook sinds kort ontdekt en heb mijn eerste setje bij Xenos gekocht en wacht nog op een pakje van Ali.

  4. Wat leuk! Heb het al een paar keer voorbij zien komen maar had geen ideen wat het was. Klinkt als een fijn tijdverdrijf!

Comments are closed.