Deze herfst

autumn tag

Ondanks dat het de komende dagen toch nog weer even warm gaat worden ben ik nu wel toe aan de herfst. Mijn lichaam schreeuwt naar plaidjes, kaarsjes, warme chocolade melk en met een goed boek op de bank een tijdje lezen. Hoe deze herfst eruit komt te zien, waarom ik toe ben aan de herfst en wat ik er zo leuk aan vind vertel ik je dan ook graag!
Je hebt het vast wel vaker voorbij zien komen, de autumn tag. Ik wilde er net even een andere draai aan geven en combineer de tag met een aantal eigen puntjes over de herfst. Ik  ben namelijk echt een herfst en lente mens en de beste temperatuur voor mij is ergens tussen de 15 en 25 graden. Prima herfst temperatuur als je het mij vraagt. Wat ik dan wel weer jammer vind is dat de kans op regen groter wordt, al vind ik het helemaal niet erg als ik toch binnen aan de slag kan (bijvoorbeeld met mijn blog!).

TAG: The autumn

autumn tag
Favorite thing about autumn?
Dat verklapte ik hierboven al stiekem. Ik kan dus echt heel erg genieten van plaidjes, kaarsjes, warme chocolademelk en een goed boek. Ooh ja, ik ben zeker een herfstmeisje (ben denk ik niet voor niets op 29 september geboren!). Houd dan alleen niet van regen maar vind dat af en toe ook best wel eens fijn. Zeker als mijn to-do lijst toch al vol staat gepland met blog gerelateerde dingen. Heerlijk het getik van de druppels op mijn zolderraam. Zeer motiverend voor mij!

Favorite drink?
Warme chocolademelk natuurlijk! Ik leef daarop, echt! Maar kan ook genieten van lekkere warme kopjes thee. Zei ik al dat ik geen moeilijk mens was?

Favorite scent/candle?
Uuhm lastig! Ik ben dol op warme en zoete geuren en moet dan gelijk aan pumpkin spice latte denken. Kaneel is ook echt een groot favoriet bedenk ik mij nu net. Jaa die kaarsen gaan zeker mee in mijn winkel mandje als ik ze tegen kom.

Best lipstick?
Ik blijf bij Essence oh so matt! nummer 15. Een mooie oud roze kleur, die ik zeker in de herfst er vaker bij pak.

Favorite music to listen to?
Ik zet vaak of YouTube aan, of ik doe de radio aan op 538. Heb niet echt specifiek  behoefte aan muziek tijdens de herfst.

Favorite outfit to wear?
Een lekkere grote trui natuurlijk! Maakt mij dat uit dat het mij dik maakt, het zit gewoon heerlijk en ik heb het dan vaak ook nog eens lekker warm. Win-win situatie!! Verder vind ik het fijn om als ik toch thuis blijf een comfortabele broek aan te hebben, die vond ik laatst bij KIK en is een soort pyjama broek of huispak achtige broek. Heerlijk! Verder pak ik er ook graag weer een sjaal bij en dan vooral de zelfgemaakte sjaals zijn een aanrader.

Hoe deze herfst eruit gaat zien? Tot eind oktober heb ik nog 2 banen gelukkig en wordt het langzamerhand steeds rustiger. Vanaf november wanneer de herfst echt helemaal zijn intrede heeft gedaan ga ik terug naar 1 baan waarbij ik 2 keer per week werk en de rest van de tijd mijn aandacht kan vestigen op mijn blog en boek. Verder hoop ik deze herfst nog een aantal keren met de metaaldetector op pad te kunnen en nog een aantal leuke dagjes weg te plannen. Ja kom maar op met de frisse dagen waarbij ik lekkere truien kan dragen en sjaals kan combineren. Geef mij maar een graad of 15 de hele herfst lang zodat we langzaam kunnen gaan wennen aan het feit dat de winter ook weer in aantocht is.

Wat vind jij leuk aan de herfst?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.