Detox foot pads – Top of flop?

Detox foot pads

Je gelooft erin, of je gelooft er niet in. De Detox foot pads. Volgens bepaalde mensen zou het je lichaam reinigen en de afvalstoffen en gifstoffen verwijderen. Je kunt er van vinden wat je wilt, maar toch was ik mega nieuwsgierig. Ik bestelde daarom op Aliexpress 2 stuks (totaal 4), om het eens uit te proberen. Is het een top of een flop?

Sommige mensen geloven er heilig in dat deze detox foot pads je lichaam ontgiften. Zelf geloof ik hier niet in, maar was ik wel benieuwd naar dit product. Meer om te kijken wat het precies is, of je er iets van voelt of merkt, en nog meer van dat soort vragen. Ik probeerde ze samen met mijn moeder uit en vertel graag onze bevindingen.

Detox foot pads

In 1 verpakking zitten 2 pleisters en 2 zakjes met een detox middel. Het voelt aan alsof er allemaal korreltjes in zitten. Het aanbrengen van een foot pad is heel eenvoudig. Plaats hem in het midden van je voet, daar waar je een soort kuiltje hebt. Wat ik zelf het makkelijkste vond om te doen, was eerst het zakje met detox in het midden van de pleister plakken. Vervolgens kun je heel makkelijk de pleister op je voet plakken. Het is dan de bedoeling dat je gaat slapen, zodat je lichaam de tijd heeft om alle gifstoffen te lozen.
Detox foot pads

Ik werd wakker met een zwarte sok, en een pleister waar veel zwarte smurrie aan zat. Het ruikt nergens naar, maar is wel plakkerig. Ook de zool van mijn voet zat onder deze smurrie. Ik wilde het met water eraf halen, maar dat lukte niet. Toen ik het daarna met baby doekjes probeerde ging het er meteen vanaf.
Detox foot pads

Wat merk je van de detox pleister? Niet veel, zelf had ik op de plek van de pleister een warme plek, terwijl de rest van mijn voet ijskoud was (blauwe tenen). Verder merkte ik ook niks, al schijnt het dat je het minimaal een week moet gebruiken wil je er iets van merken.

Het was leuk om eens uit te proberen, maar heb toch echt het idee dat het hartstikke onzin is allemaal. Het is daarom een flop, omdat ik niet het idee heb dat je er echt beter van wordt.

Kende jij de detox foot pads al? Of heb je ze toevallig ook al een keer uitgeprobeerd?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.