Decubal lippenbalsem SPF 15

decubal lippenbalsem

Lippenbalsem is iets wat ik eigenlijk niet meer vergeet nu het kouder wordt. Ik heb altijd wel een lippenbalsem bij de hand. Een tijdje geleden ontving ik de nieuwe Decubal lippenbalsem SPF 15, en die heb ik met alle liefde voor jullie uitgeprobeerd. Wat er zo goed is aan deze lippenbalsem, en waarom ik deze graag gebruik, dat lees je in dit artikel.

Decubal lippenbalsem

Dit product die speciaal bedoelt is voor droge en schrale lippen, gaat de komende periode goed van pas komen. Ik de herfst en winter heb ik altijd snel last van droge lippen. Maar nu ik deze lippenbalsem heb, gaat dat niet meer gebeuren. De lippenbalsem is parfum en parabenen vrij, en is daarom voor iedereen geschrikt. De balsem is extra verzorgend en verzachtend voor de droge en gevoelige lippen. Zonnefilters beschermen de lippen tegen de schadelijke Uv-stralen. De balsem bevat onder andere 75% huideigen lipiden, soja olie, en shea butter. Daarnaast verzacht, en versoepeld het de lippen en houd het in optimale conditie. De vaseline die erin verwerkt is zorgt voor een intense hydratatie, en de bijenwas verzacht en verzorgt het geheel.
decubal lippenbalsem

Mijn mening


De handige tube die makkelijk in de hand ligt, zorgt ervoor dat de balsem makkelijk aan te brengen is. Het is een schuin afgesneden applicator, die ervoor zorgt dat de balsem over de lippen wordt verdeeld. Zelf vind ik dit erg fijn. De lichte kokossmaak vind ik je er zeker in terug als je het product op de lippen smeert. De lippen voelen meteen soepel en zacht aan. Deze lippenbalsem is verkrijgbaar voor €5,99 op de website van Decubal.

Vraag: Gebruik jij ook vaker lippenbalsem nu het kouder wordt?

  • Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk en/of bedrijf.
About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.