Decubal handcreme voor droge en gevoelige handen

decubal handcreme

Nu het buiten weer kouder wordt, is het weer tijd om mijn handen eens te voorzien van een laagje creme. En niet zomaar creme, maar de Decubal handcreme. In dit artikel vertel ik je alles over deze hand creme, en waarom ik hem op dit moment gebruik! Benieuwd naar waarom jij ook deze handcreme zou moeten gebruiken? Lees dan snel verder.

Decubal handcreme?

Decubal heeft een speciale lijn uitgebracht voor de droge en gevoelige handen. Deze handcreme is vrij van parabenen en parfum. Extra fijn dus als je tegen één van deze (of beide) ingrediënten niet tegen kan. De handcreme is speciaal ontwikkeld om droge handen weer zacht en soepel te maken. De creme is verrijkt met hyaluronzuur zodat de huid optimaal gehydrateerd wordt. Door de glycerine die in dit product zit wordt de huid weer zacht en voelt het prettig aan. De creme wordt snel in de huid opgenomen waardoor je geen vettig gevoel hebt na het smeren. Extra fijn dus! Er zitten nog meer goede ingrediënten in dit product. Wat dacht ja ven lipiden, vitamine E en Soja olie. Die allemaal een goede werking hebben op de droge huid.
decubal handcreme

Mijn mening?


De mooie witte tube met rode accenten komt met een inhoud van 75ml, waar je een lange tijd mee vooruit kunt. Omdat de crème zo zuinig in gebruik is. Zelf ben ik erg blij met dit product, en nu het kouder wordt smeer ik mijn handen altijd in voordat ik naar buiten ga. De witte crème smeert lekker uit, en laat geen vettige laag achter op de huid. Mocht je heel erg last hebben van droge handen, dan kun je gerust meerdere keren per dag de crème gebruiken. De handcreme is te koop op de website van Decubal en kost 5,99 per 75ml.

Vraag: Smeer jij je handen wel eens in nu het kouder begint te worden?

  • Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk en/of bedrijf.
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.