Decotime – Maak je eigen journal van MDF (Action stuff)

Decotime Journal van MDF

Toen ik afgelopen week door de Action liep, zag ik iets nieuws liggen. Namelijk een pakketje van Decotime om je eigen journal van MDF te maken. Er waren 3 varianten en ik koos er 1 om uit te proberen! Is het de moeite waard of niet?

De verpakking zag er al heel uitnodigend uit. Ik werd meteen nieuwsgierig naar de inhoud en eenmaal thuis was de verpakking ook snel open.
Elke verpakking heeft in principe dezelfde inhoud, op een ander patroon en kleurensamenstelling na. Er zit een kwastje met verf, dubbelzijdige plakband, een touwtje/band, 2 mdf plaatjes, een paar vellen met stickers, ringen en natuurlijk de voor en achterkant van je gekozen journal. Op zich een prima basis voor journal. Je kan hier letterlijk alle kanten mee op.

Decotime Journal van MDF

Decotime Journal van MDF
Niets is nog af, en daarom kun je de hele journal van mdf zelf in elkaar knutselen. Wel zijn de gaatjes al gemaakt en je kunt dan ook gelijk aan de slag met plakken. Ik koos voor de roze variant, maar er lag ook nog een groene en een zwarte (maar dat durf ik niet voor 100% te zeggen). In ieder geval ik koos voor de roze en ging er thuis gelijk mee aan de slag!

Decotime Journal van MDF
De inhoud van het pakket.

Zelf vond ik het erg jammer dat het niet gewone stickers waren, maar enkel een voorgedrukt en uitgesneden figuurtje. Deze kun je dan met lijm of dubbelzijdig plakband in je journal van mdf verwerken. Wat ik wel erg fijn vond is dat het lege blaadjes zijn, dus zonder stipjes en streepjes. Dat is zeker bij een journal erg belangrijk.

Decotime Journal van MDF
Wat kun je hier nu mee?
Nou je zou bijvoorbeeld de bekende bullet journal ermee maken, maar ook een ander soort journal. Beschrijf je favoriete vakantieplekken, of maak er een wishlist boekje van. Of wat dacht je van een inspiratieboekje. Je kunt er alle kanten mee op! Ook qua voorgedrukte figuurtjes zit er voor elk soort thema wel iets bij. Zo heb je verjaardag quotes of notities, maar ook een dromenvanger of een bloem. Maar je kunt natuurlijk ook aan de slag gaan met stiften of brush pennen. Het papier is vrij dik en ik denk zelf dat je het niet kunt zien aan de andere kant van het papier. Dit heb ik zelf nog niet uitgeprobeerd aangezien ik geen brush set heb liggen.

Heb jij ze al zien liggen bij de Action?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Decotime – Maak je eigen journal van MDF (Action stuff)

Comments are closed.