Anders

December | een speciale maand

December! Laatste maand van dit jaar, de maand die het snelst voorbij lijkt te gaan. Deze maand komen er wat speciale dingen voorbij. Wat? Je leest het in dit artikel.
December  Geurkaars primark

Allereerst wil ik jullie vertellen dat er van 13 tot 20 december een kerst thema week komt. Een week waarin ik verschillende kerst artikelen online plaats om in de kerst stemming te komen en ons goed voor kunnen bereiden op de drukke dagen, die kerst met zich mee brengt.

En sinds een paar weken zit ik bij een ontzettend leuke groep meid genaamd de ‘Blogsquad’ waar jullie misschien wel het een en ander over gehoord hebben. Samen bedenken we allerlei leuke collabs en praten we over van alles en nog wat!

Daarnaast nemen we deze maand afscheid van 2015 en bereiden we ons voor op 2016. Ik hoop dat 2016 ook weer een mooi jaar mag worden, waarin ik hopelijk een vaste baan mag vinden. Ook hoop ik dat ik de stijgende lijn met mijn blog mag doorzetten. 2015 was een prachtig jaar voor mijn blog, ik kreeg mijn eigen domein en mocht ik met veel bedrijven samen werken.

Maar december gaat ook zorgen voor verandering, zowel op mijn blog als prive. Voor mijn blog gaat het om de artikelen die online komen, ik wil de indeling veranderen en daarin ook duidelijker zijn in wat voor artikelen ik op mijn blog ga plaatsen.

Maar wat we natuurlijk niet moeten vergeten is dat december ook een onwijs leuke, gezellige en fijne maand is! Laat de kerst en zijn cadeaus maar komen.

Vinden jullie december ook altijd speciaal of maakt dat niet veel uit?
Digitale handtekening Carolien de Graaf

8 thoughts on “December | een speciale maand”

    1. Dankjewel! Lief van je, ja mijn blog is echt iets wat ik heel graag doe, en waar ik ook heel veel energie in wil steken. Juist omdat ik het zo leuk vind 🙂

Comments are closed.