De_Cure | N L1ft instant correcting serum

Het is al een extreem lange tijd geleden dat ik de Goodiebox maandelijks ontving. Daarin zat ook de De_Cure instant correcting serum. Een serum die je huid de hele dag gehydrateerd houdt en zorgt dat rimpels verleden tijd zijn.

Dit is weer typisch zo’n product dat al een hele lang tijd in mijn review lade ligt te wachten tot ik er mee aan de slag ga. Maar aangezien de lade nu bijna leeg is, kwam deze ook naar voren. En wat blijkt, het is echt een perfecte serum als je je huid een boost wilt geven en rimpels wilt tegen gaan! Waarom, daar vertel ik je graag hieronder meer over.

Instant correcting serum van De_Cure

Heb jij last van rimpels? Dan kan de De_Cure instant correcting serum iets voor jou zijn! Je moet er wel echt wat centen tegenaan leggen, want 50ml kost maar liefst €85,-!
Wat maakt dit serum dan zo speciaal en zo duur? In dit product zitten meerdere ingrediënten die ze zelf superster ingrediënten noemen. Onder andere appelstamcellen, Multi Hyaluronic Acid & PGA complex en berkenschors.

Ingrediënten Lightweight day cream van De_Cure
Gezuiverd water, natriumhyaluronaat, natriumpolystyreensulfonaat, acrylatencopolymeer, gamma-aminoboterzuur (GABA), Malus Domestica (Zwitserse appel) fruitcelkweekextract, acetylhexapeptide-3, polyglutaminezuur, gehydrolyseerd rijsteiwit, Betula Alba (berken) schorsextract, Aspalathus linearis (rode thee) bladextract, chondrus crispus (zeewier) ) Extract, Glycerine, Lecithine, Citroenzuur, Kaliumhydroxide, Glucosamine HCl, Fenoxyethanol, Ethylhexylglycerine

Wat er zo speciaal is aan dit serum?


Het serum is speciaal gemaakt om de fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Het verbetert de huidstructuur en de porien aanzienlijk. De combinatie van verschillende ingrediënten zorgen ervoor dat je huid echt even verwend wordt.

PGA, is een van nature voorkomend product in de huid. Het houdt tot 10 keer meer vocht vast dan hyaluronzuur.
Berkenschors, gecombineerd met gember en witte thee hebben als eigenschap dat het roodheid tegengaat, ontstekingen remt en de huid kalmeert.
Multi hyaluronzuurmoleculen, in combinatie met de PGA voeden en beschermen de huid, waardoor het sterker en steviger wordt.
Rijst aminozuren, samen met Vitamine E en ferulazuur helpen het microbioom te herstellen en een kalmerend en ontstekingsremmend effect.
Rode Thee, revitaliseert en stimuleert de huid.
Appelstamcellen, vormen een beschermend schild tegen stress geïnduceerde ontsteking.

Hoe ik dit product heb ervaren?

Nu had ik een sample van dit product, een tube met 10ml wat dus 1/5 is van het werkelijke product. Maar ik kon wel ruim 3 weken het product uitproberen met deze hoeveelheid, net zoals de dag cream! Toen ik met dit product begon merkte ik gelijk al resultaat, mijn gezicht was na het aanbrengen van dit serum echt heel zacht. Ik combineerde dit product wel met de dag cream, daar heb je al eerder een review van kunnen lezen..
Het aanbrengen is zoals elke serum, je masseert het een beetje in en het trekt gelijk in de huid. Het voelt na het intrekken wel een paar minuten wat trekkerig aan, maar na het aanbrengen van een dag cream is dit gelijk verdwenen. Ik vind het echt een heel fijn prodct, maar zou hem niet snel zelf kopen, vind ik het echt veel te duur. Ik bedoel, €85,- voor 50ml is echt wel extreem veel geld! Nu heb ik met 10ml ongeveer 3 weken gedaan, heb er dan ook heel zuinig mee gesmeerd, zou je dus in theorie ongeveer 3,5maand doen met een verpakking van 50ml.

Heb jij al eens van dit product gehoord?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.