De webshop voorbereiden op de feestdagen! +kortingscode

Het is alweer halverwege oktober en langzaam aan zijn we al op zoek naar cadeautjes voor sinterklaas of voor onder de kerstboom. Voor de één lijkt het misschien ver weg, de ander is al helemaal voorbereid en ik bungel ergens tussenin. Maar voor je het weet is het zover, daarom geef ik je nu alvast een kortingscode. Daarom ga ik de webshop voorbereiden op de feestdagen! Hoe en wat vertel ik je graag want het wordt echt heel tof!

Met de feestdagen in aantocht, heb ik een heleboel leuke ideeën die de komende dagen/weken online gaan komen. Naast een nieuwe shopupdate omdat ik weer heb nieuwe edelstenen heb ingekocht, wil ik ook iets anders gaan aanbieden. Bied ik op dit moment vooral losse items aan, wil ik ook leuke cadeau pakketten gaan aanbieden!

De webshop voorbereiden!

Ja ja, dat las je goed! Ik wil cadeau pakketten met edelstenen gaan aanbieden. Waar vele gaan voor het aanbieden van een adventskalender, wil ik het graag houden op een cadeau pakket. Eéntje waarvan je al weet wat er in zit, je voor jezelf kunt kopen of cadeau kunt geven aan een ander. Het zullen een aantal mogelijkheden worden, van een klein pakketje met 3 of 4 kleine stenen tot een groter pakket met 4 of 5 grote stenen. Deze pakketten wil ik allemaal betaalbaar gaan aanbieden, maar wel met een goede kwaliteit aan stenen. Maar naast deze opties bied ik natuurlijk ook losse edelstenen aan, van ruwe tot geslepen en van klein tot groot. Ook heb ik handgemaakte amethist oorbellen toegevoegd voor een zeer betaalbare prijs.
labradoriet

Producten die te koop zijn:
– Rozekwarts
– Labradoriet
– Bergkristal
– Amethist
– Malachiet
– Stilbiet
– Apofylliet
– Seleniet
– Agaat
– Celestien
– Calciet
– Roze amethist
– Kwarts
– Sfaleniet
– Pyriet
– Amazoniet
– Lepidoliet
– Robijn in Zoisiet
– Kiwisteen
– Sodaliet
– Jaspis luipaard
bergkristal 12

Mijn eigen werkplek

Had ik het een tijdje geleden nog over een aparte kamer voor het runnen van de edelstenen webshop, is dat alweer veranderd. Ik heb een grotere kast gekocht waarbij ik hoopte dat ik meer voorraad kwijt zou kunnen, is de kast alweer te klein. Iets met teveel ingekocht de laatste weken. Maar dat geeft niet, zo kan ik ook hele mooie items aanbieden. De grotere kast heb ik toch op mijn eigen kamer op zolder gezet waarbij ik alle spullen voor de webshop nu bij elkaar heb. De computer waar de bestellingen op binnen komen stond namelijk op zolder en de printer ook. Het werkte voor mij niet om vervolgens naar beneden te gaan en daar het pakketje te gaan inpakken. Maar misschien dat dit in de toekomst weer veranderd. Al hoop ik dat ik in mijn eigen huisje er wel een aparte kamer voor kan maken. Wie weet wat de toekomst brengt. Voor nu vind ik dit de beste oplossing.
agaat geode

Korting op je aankoop in oktober?

Ben jij ook liever op tijd met het kopen van je cadeautjes, dan heb ik nu alvast een hele fijne korting voor jou. Met de code ‘Bedankt’ die je tijdens het afrekenen kunt invullen krijg je namelijk 20% korting op je aankoop. De code is geldig tot 31 oktober 2020 dus je kunt nog bijna 2 weken gebruik maken van deze toffe actie. Daarnaast krijgt iedereen bij zijn bestelling een klein cadeautje (zolang de voorraad strekt).

En ja, de korting geldt op het hele assortiment in de webshop, dus ook op de nieuwe items die zijn toegevoegd!

Heb jij al een kijkje genomen in mijn webshop?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.