De webshop staat weer online!

bloggen doe ik zo, eigen boek uitgeven

Na een tijdje afwezig te zijn geweest omdat ik van hosting veranderde, heb ik nu mijn webshop weer online gezet! De webshop staat weer online en dat ik niet zonder reden. Ik wil deze zomervakantie namelijk een heleboel mensen inspireren voor het starten van een blog (of), het verbeteren van je blog. In mijn E-book (die tevens ook te koop is als softcover boek) geef ik je heel veel tips die ik uit eigen ervaring heb geleerd.

Een blog starten en onderhouden is best lastig! Maar zo onwijs leuk en leerzaam. Ik blog inmiddels al 6 jaar en heb in de loop der jaren dus de nodige informatie verzameld en deze gebundeld tot een e-book (en een limited edition softcover boek – op=op ).

Waarom een webshop?

Het aanbieden van een e-book is net even iets makkelijk met een webshop. Daarbij heb ik nu een overzichtelijke omgeving waar jij als ‘klant’ altijd op kunt kijken.
Maar het heeft nog een reden en dat ik iets heel leuks wat ik nu voor het eerst ga delen! Want ik ben namelijk achter de schermen al een tijdje bezig met het bedenken van iets tofs en leuks! Ongeveer een jaar geleden gaf Angelique (@Hello4310 op Twitter) mij de tip om eens stickers te ontwerpen voor de bullet journal. Ze vond namelijk dat ik erg creatief was in mijn bullet journal artikelen die ik elke maand deel en zo ontstond langzaam aan het idee om er meer mee te doen.

Ik geef toe, ik ben echt geen fantastische tekenaar maar geniet wel heel erg van knutselen in mijn bullet journal. Wie weet komt er dan ook binnenkort de mogelijkheid om stickers in mijn webshop te bestellen (weet nog niet precies hoe ik dit wil gaan aanpakken hoor!). Wat er sowieso wel aan komt zijn een aantal leuke printables die je vanaf de webshop kunt gaan ‘bestellen’ maar dan wel gratis!
bloggen doe ik zo, eigen boek uitgeven

Over mijn E-book!

Mocht je nieuw zijn op mijn blog (welkom!) dan heb je natuurlijk vorig jaar niet mee gekregen dat ik een E-book en softcover boek heb uitgegeven. Dus hier de nodige informatie over het boek en E-book! Of lees het artikel dat ik er vorig jaar over schreef.

Waar gaat dit E-book over?
Ik was het zat dat alles in ‘blogland’ zo geheimzinnig is als het aankomt over het krijgen van bezoekers, aangaan van samenwerkingen, hoeveel je kunt verdienen, wat überhaupt een redelijk bedrag is om te vragen voor een samenwerking en ga zo nog maar even verder. Daarom heb ik al mijn kennis en ervaringen bij elkaar gebundeld tot ‘Bloggen doe ik zo!’.
In dit E-book/boek geef ik je handvaten om een blog te starten, te verbeteren en om de eerste samenwerkingen binnen te slepen. Want als ik dat kan, dan kan jij dat zeker!!

Mijn boek is ervoor om handvaten te creëren en je echt tastbare informatie te geven over bloggen en alles wat er bij komt kijken. Waar veel bloggers hun mond over houden deel ik deze informatie wel gewoon in mijn boek omdat ik vind dat iedereen gelijke kansen zou moeten helpen. En is het niet veel fijner als wij bloggers onder elkaar, elkaar ook echt zouden helpen in plaats van elkaar zien als concurrenten? Dat probeer ik door middel van dit boek te veranderen en mijn kennis en ervaring met jou te delen!

Het E-book is te koop voor €7,50 waarbij je ook gratis een aantal printebles krijgt die je alleen krijgt bij het boek of E-book. Het boek daarentegen is een softcover versie waar er nog maar een beperkte oplage van beschikbaar is. Deze is te koop voor €15,- waarbij nog €3,95 verzendkosten bij komen. Maar hierbij krijg je een kleinigheidje als extra (verrassing!).

Plannen voor de komende tijd


Zodra de drukke werkweken achter de rug zijn, ik mijn lichamelijk beter voel (helaas weer een dikke darm ontsteking) ga ik een aantal leuke dingen oppakken waaraan ik al was begonnen. Zo heb je al kunnen lezen dat ik printables ga plaatsen op mijn blog (en webshop) die je gratis kunt downloaden, maar ik wil nog veel meer gaan aanbieden. Maar… ik ben dus niet echt van plan om een echte webshop te worden. Ik ben een blog begonnen 6 jaar geleden en wil alleen wat extra handige tools aanbieden.

Printables zijn natuurlijk een onwijs breed aspect, dus hier een kleine indruk wat je hiervan kunt gaan verwachten:
– Weekplanning
– Maandplanning
– Financiën
– Habbit tracker
– Jaar planner met extra opties
– Blog planner
– Social media planner
– Spaar plan
– Werkboek ‘Bezoekers verhogen’
En nog veel meer!

Naast deze dingen ben ik nog meer van plan die ik hopelijk binnenkort echt goed kan uitwerken en waar ik dan ook snel meer over kan vertellen.

Wat wil jij graag weten over bloggen?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “De webshop staat weer online!

  1. Wat goed dat je een boek hebt geschreven! En ik ben wel benieuwd naar de stickers inderdaad. Zoiets lijkt mij ook erg leuk om te ontwerpen.

Comments are closed.