De vouwwagen opknappen ; Deel 3

de vouwwagen uitzet

Hij is klaar! Vorige week maandag hebben we alles af kunnen werken, en kan ik nu de laatste update voor jullie schrijven. Wat we deden tijdens de laatste keer uitklappen? Dat lees je natuurlijk in deze update.

De vouwwagen opknappen deel 3


Vorige week maandag had ik een dagje vrij en mijn vader ook. Dus konden we naar de dagcamping om de laatste dingen af te maken. Allereerst moesten we natuurlijk de vouwwagen helemaal opzetten. Zo konden we de buizen ook van een eigen kleur tape voorzien, zodat het opzetten alleen maar makkelijker gaat.

De binnencabine van het slaapgedeelte moest hier en daar wat steekjes hebben. Nadat dat klaar was, konden er hoeslakens om de schuimen matras. En zo was de slaapcabine klaar. Ziet er gelijk een stuk beter uit, en ik kan nu echt al niet meer wachten om er gebruik van te gaan maken!

Natuurlijk hebben we het doek ook ingespoten met waterdicht spray. Helaas was ik vergeten om hier fotos van te maken.

Eigenlijk zouden we de vouwwagen naar de stalling doen en pas volgend jaar ermee op vakantie gaan. Maar zo ongeduldig als ik ben wilde ik het veel te graag gelijk uitproberen. En daarom zijn we op het moment dat dit artikel online staat, al een paar dagen op de camping. Misschien dat je binnenkort een vakantie verslag kan lezen over onze eerste vakantie met deze vouwwagen.

Zelf vond ik het erg leuk om wat dingen te moeten vervangen. Financieel iets minder, maar toch erg leuk om te doen. En vanaf nu is het hopelijk alleen nog maar genieten.

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.