De vouwwagen opknappen ; Deel 2

vouwwagen

Tijd voor deel 2 van mijn avontuur tijdens het opknappen van de vouwwagen. Er is veel gebeurd sinds afgelopen update, dus tijd om jullie bij te praten. Vorige keer vertelde ik wat ik allemaal moest aanschaffen. Dit heb ik inmiddels in huis en zo kon het echte klussen gaan beginnen. Let’s go!

Wat we allemaal hebben gedaan?


Als eerst begon ik met de vloerplaat. Omdat ik die bij de Karwei al op maat had laten zagen, hoefde ik alleen de onderkant met teer in te smeren thuis. Dat heeft met dit prachtige weer *uhum* ruim 2 dagen geduurd voordat het droog was. Daarna was het een kwestie van vast kitten op het frame. Het zeiltje van de oude plaat was nog goed en heel, dus die konden we er nu weer bovenop vastmaken. De naden hebben we afgekit, en het bevestigingsmateriaal aan de buitenkanten vastgemaakt, en klaar was deze klus.

Dan misschien wel de klus waarvan we dachten dat het minder lastig zou zijn. Jeetje wat was dit een rot klus. De rits van de voortent, zijn we uiteindelijk 2 dagen mee bezig geweest. En nog is hij niet perfect. Maar dat is niet zo’n probleem. De rits kan dicht en we hebben minimale speling aan het einde van de deur. Omdat we de deur altijd open hebben als we op de camping zijn is dat niet zo erg.

*hierboven nog een foto tijdens het kijken wat er allemaal gedaan moest worden*

Bij de volgende update zal ik waarschijnlijk foto’s met jullie delen. Want we gaan de tent natuurlijk ook nog insprayen met waterdicht spray. En daarvoor moeten we de hele vouwwagen opzetten, zoals we dat op de camping ook zouden doen. Daarbij gaan we dan ook wat rubbers/elastieken vervangen en maken we de slaapcabine. Maar dat de volgende keer, want zover ben ik op dit moment nog niet.

Vraag: Wat vinden jullie van dit avontuur?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.