De vakantieplanning van LiefsCarolien

Nu de vakanties overal zijn begonnen en dat ook gelijk terug zie in de statistieken van LiefsCarolien, heb ik besloten om een vakantieplanning aan te gaan houden. Hoe deze planning eruit gaat zien en wat er dan gaat veranderen voor hoelang, dat vertel ik je graag allemaal in dit artikel!

Elk jaar weer zijn de zomermaanden de rustigste periode op de blog. Om niet voor niets te schrijven ga ik een tijdelijke planning aanhouden voor de komende weken. Zo kan ik ook een weekje vrij nemen en genieten van de zomer!

De vakantieplanning

Voor de komende 4 weken ga ik een tijdelijke nieuwe planning aanhouden voor LiefsCarolien. Omdat ik momenteel ook nog maar 4 artikelen plaats op de blog, wil ik er wel bij zeggen dat ik na de 4 weken er gewoon weer voor sowieso 4 artikelen per week ben. Al ben ik wel van plan om na die 4 weken misschien weer terug te gaan naar 7 dagen per week bloggen. Al moeten we even kijken of ik dat red qua tijd, energie en inspiratie, zonder dat ik weer 70 uur per week moet werken.

De nieuwe planning zal in gaan op maandag 25 juli tot zondag 21 augustus. De planning zal er dan als volgt uit gaan zien:
– Elke maandag om 04.00uur
– Elke donderdag om 04.00uur
– elke zondag om 04.00uur

Dat betekend dat er de komende 4 weken dus maar 3 artikelen online komen per week. Ondanks dat het niet veel scheelt, ga ik het toch zeker wel merken in het aantal uren dat ik kwijt ben aan de blog. Toch zal ik proberen om de komende weken ervoor te zorgen dat ik na de vakantieplanning weer fulltime te gaan bloggen. Ik wil namelijk heel graag weer terug naar mijn vaste planning en vaste onderwerpen, en dat gaat nu gewoon niet in die 4 dagen.

Ga jij nog wat leuks doen de komende weken?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.