De travel artikelen komen terug!

korte broek forever21

Het is alweer een tijdje geleden dat ik travel gerelateerde artikelen schreef. In de afgelopen maanden zijn dat er namelijk maar een handje vol geweest. Na het brainstormen voor artikel ideeën, wist ik het zeker. De travel artikelen komen terug! Er zijn nog zoveel artikelen die ik wil schrijven, of zelfs moet afmaken. Benieuwd wat je kunt verwachten?

De afgelopen maanden heb ik al een poging gedaan om af en toe weer een travel gerelateerd artikel online te laten komen. Om je een indruk te geven wat je kunt verwachten en wanneer deze artikelen dan online gaan komen, dat lees je hieronder!

Planning voor travel artikelen

Eerder deelde ik de travel artikelen altijd op de donderdag. Dat wil ik ook blijven doen, echter zal er 1keer per maand ook een plan with me artikel op de donderdag gepland staan. Dus in principe van de 4 weken, kun je er 3 met een travel onderwerp verwachten en de laatste donderdag voor de nieuwe maand komt het plan with me artikel online. Heeft een maand 5 weken (of 5 donderdagen) dan lees je er uiteraard 4 met een travel onderwerp. Daar begin ik dan ook gelijk volgende week mee. Vanaf 16 september kun je dus weer elke donderdag een travel gerelateerd artikel lezen.

Artikelen die je kunt verwachten zijn bijvoorbeeld:
– Camping review (waar ik zelf ben geweest)
– Een bezienswaardigheid
– Leuke uitjes in een bepaalde omgeving
– Wandeling + route
– Zowel in Nederland als in het buitenland
Uiteraard alleen maar artikelen met onderwerpen waar ik zelf ben geweest, waar ik zelf ervaring mee heb en met mijn eigen foto’s!

Na anderhalve jaar is het hoogtijd dat ik dit uitgebreide onderwerp weer op pak, want er staan zo onwijs veel concepten te wachten om afgemaakt te worden dat ik echt maanden als niet bijna jaren kan vullen op de donderdag!

Naar welke onderwerpen binnen travel kijk jij het meeste uit?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.