De thee adventskalender – leuk om cadeau te geven of te krijgen!

thee adventskalender

Bij een oproepje op facebook van Nicole werd ik meteen enthousiast. Ze vroeg namelijk naar theeliefhebbers die haar thee adventskalender wilde uitproberen in ruil voor een artikel. Ik kon natuurlijk niet wachten om dit te proberen en reageerde gelijk. En nu zijn we hier, ik mag haar thee adventskalender uitproberen en laat je graag hiermee kennis maken. Want hoe leuk en origineel is dit!!

Hoe origineel is deze thee adventskalender van Nicole’s Choice. De 24 zakjes die de kalender bevat hebben allemaal een andere opdruk waar je ook de nummers kunt vinden. De namen van de thee soorten zijn ook helemaal in kerst style en zal ik hieronder even delen.

Een thee adventskalender

Met de thee adventskalender van Nicole’s Choice kan het aftellen naar Kerstmis beginnen! Deze thee adventskalender laat je het assortiment van Nicole’s Choice op een leuke manier ontdekken door elke dag een andere thee te proeven. Ontspan voor en tijdens de feestdagen met iedere dag een andere heerlijke theesoort. Je ontvangt 24 zakjes losse thee, waarbij je van elk zakje minimaal 2 koppen thee kan zetten. De dagen zijn genummerd, dus nummer 1 is voor 1 december enzovoort. Doe het rustig aan en geniet elke dag van 100% natuurlijke losse thee van Nicole’s Choice zonder geraffineerde suikers, kunstmatige aroma’s en E-nummers. De thee adventskalender wordt standaard geleverd zonder koord. Ook is er de mogelijkheid om de kalender met koord bijgeleverd te krijgen of al aangerijgd aan het touw. Jij maakt deze keuze!
thee adventskalender
De kerst thee smaken die deze thee adventskalender bevat:
1; Refreshing boost
2. Puur rooibos
3; Juicy orange
4;White sunshine
5; Sweet dragon
6; Bloementuin
7; Kaneelthee
8; Zoethoutthee
9; Sweet happiness
10; Green lady
11; Royal champagne
12; Chocoloco tea
13; Minty kruizemunt
14; Lemon party
15; Earl grey
16; Wondertea
17; Fruit explosie
18; Spicy & hot
19; Jasmine Queen
20; Appeltaart thee
21; Spice me up
22; Gunpowder tea
23; Holiday glow
24; Mistletoe kiss

Elke dag een zakje op Instagram story!


Vanaf 1 december ga ik elke dag op mijn Instagram story een thee uitproberen die in het zakje zit. De 24 zakjes thee zullen allemaal apart en speciaal zijn dus dat beloofd veel goeds. Ik kan nog niet beloven dat ik het in de ochtend plaats want dan wordt het soms wel heel erg vroeg (rond 6uur in de ochtend) maar het zal in ieder geval ergens die dag geplaatst worden. Ik ga het natuurlijk niet alleen uitproberen maar ik heb iemand gevonden die net zoveel van thee houdt als mij en wij gaan samen elke dag een zakje uitproberen. Zij zal alleen niet in beeld verschijnen maar haar mening wordt wel gedeeld uiteraard.

Ga jij jezelf verwennen met een adventskalender dit jaar?

Dit artikel is geschreven in samenwerking met een merk en/of bedrijf
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

3 thoughts on “De thee adventskalender – leuk om cadeau te geven of te krijgen!

Comments are closed.