De schoonheid van de natuur!

schoonheid van de natuur

Ik ben verliefd op de schoonheid van de natuur. Een tijdje geleden toen ik van mijn werk naar huis reed besloot ik om in plaats van de simpele weg eens door het bos te gaan. Daar werd ik verliefd op de schoonheid van de natuur.

Een aantal dagen daarna besloot ik om maar eens foto’s te maken in het bos wat zo dicht bij ons huis ligt. Nog geen 10 kilometer van ons huis ligt de holterberg / Sallandse heuvelrug. Ik maakte vooral natuur foto’s (logisch) en maakte er ook mijn outfit foto’s die ik de afgelopen weken deelde op mijn blog.

Schoonheid van de natuur

De vlier vind ik een van de mooiste planten in het wild. En een leuke bijkomstigheid de vlier is erg handig om siroop van te maken, wat helpt te voorkomen dat je griep of verkouden wordt. Zodra ik 2 glazen gedronken heb ben ik van de verkoudheid af en daarom super handig om je hier ook eens in te verdiepen. Binnenkort hoop ik een food artikel te delen met het recept en mijn zelfgemaakte vlierbloesemsiroop.
De volgende foto’s zijn verschillende vlier planten op verschillende plekken in het bos.
schoonheid van de natuur
schoonheid van de natuur
schoonheid van de natuur
Als je door het bos loopt of rijdt valt je pas op hoeveel soorten kleuren groen de bomen hebben. Echt prachtig om te zien.
schoonheid van de natuur
schoonheid van de natuur
Niet alleen bomen en vlierbloesem zijn mooi maar ook de welbekende paardenbloemen vind ik prachtig. Zo lastig om echt goed op de foto te krijgen maar ik heb toch 1 foto gevonden die ik erg mooi vind en goed gelukt.
schoonheid van de natuur
schoonheid van de natuur
Er zijn natuurlijk nog veel meer schoonheden in de natuur. Ik hoop dan ook weer snel met mijn camera op pad te gaan.

Wat vind jij mooi aan de natuur? Of wat is jou eigen schoonheid van de natuur?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “De schoonheid van de natuur!

  1. Wat fijn he, de natuur in de lente/zomer. Ik kan daar zo van genieten! Heerlijk om met je camera op pad te gaan, moet ik ook snel weer eens doen.

Comments are closed.