De ongedateerde structuurjunkie planner!

structuurjunkie planner

Na een jaar de purpuz planner te hebben gebruikt, waar ik overigens ook heel blij van werd, besloot ik om dit keer een andere planner uit te proberen. De ongedateerde structuurjunkie planner werd het, want vooral het ongedateerde leek mij heel erg handig! Waarom ik voor deze planner koos en wat ik misschien wel een beetje mis?

Ik kocht een prachtige donkerblauwe structuurjunkie planner die ongedateerd is, het ‘kleine’ formaat van 18,6 x 22cm (overigens vind ik dat niet klein!) waar ik een goed jaar mee vooruit kan. De buitenkant is onwijs mooi, donkerblauw met donkergrijze metallic accenten.

De structuurjunkie planner

structuurjunkie planner
Deze planner zonder datums heeft wel jaaroverzichten, maandoverzichten en weekoverzichten. Daarnaast een bullet- en lijntjespagina achterin en heeft 2 leeslinten een goede uitleg en een gratis cursus. Helemaal achterin de planner zit een Moleskine envelop en een los A6 notitieboekje.

Als je de planner opent zie je het volgende:
– Persoonlijke gegevens (naam, adres, telefoonnummer, email, vindersloon)
– Intro stukje + uitleg gratis cursus
– Hoe je de planner gebruikt
– Jaaroverzicht van 2020, 2021, 2022, 2023
– Maandoverzicht (12 stuks, ongedateerd)
– Weekoverzicht (ongedateerd)
– Lijntjes pagina’s
structuurjunkie planner
structuurjunkie planner

Waarom ik juist deze structuurjunkie planner wilde gebruiken!


Waarom ik juist deze planner wilde gebruiken is om het feit dat hij ongedateerd is, er is veel ruimte om zowel je dag te plannen als eventuele to-do dingetjes op te schrijven. Dat er geen datums in staan vind ik zelf echt heel fijn. Er zijn nu eenmaal weken geweest dat ik in mijn agenda niets zetten, bijvoorbeeld tijdens vakantie of ziekte. Vond het dan gelijk doodzonde dat die pagina’s voor niets waren, bij een ongedateerde agenda heb je dat natuurlijk niet. Dit kun je gewoon overslaan en plannen wanneer jij daar behoefte aan hebt. Je kunt dus op elk moment van het jaar in de planner beginnen! Ik denk daarom ook echt oprecht dat ik er langer dan 1 jaar mee doe, juist omdat ik zo al een aantal weken vakantie kan overslaan.

Wat ik wel mis in deze planner?

Naast dat ik tot nu toe onwijs tevreden ben met deze planner, vielen mij een aantal dingen op. Zo kleurrijk de buitenkant en de 1e binnenbladen zijn, zo kaal zijn eigenlijk de rest van de hele planner. Ik mis bijvoorbeeld een klein kleurtje bij de maand of jaaroverzichten. Misschien zelfs iets bij de weekoverzichten om het iets leuker te maken. Daarnaast mis ik een soort pagina om terug te blikken op een periode. Bijvoorbeeld doelen of hoe je maand ging, dat vond ik bijvoorbeeld bij de purpuz planner erg fijn.

Wil jij nou ook zo’n ongedateerde planner, dan kun je die vinden op Bol.com waar je hij 18,01euro kost.

Ben jij al bekend met de structuurjunkie planner?

Tagged in :
About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.