De NO Make-up tag!

Halloween makeup looks

Tijd om weer eens een tag in te vullen. Dit keer viel mijn oog op de NO make-up tag die ik al een tijdje in mijn ideeën lijstje had staan. De 9 vragen over het dragen van wel en geen make-up waarbij ik zoals je van mij gewend bent heel eerlijk ben. Over mijn haat liefde verhouding met make-up!

Ja, je lees het goed, mijn haat liefde verhouding met make-up. Door mijn droge huid heb ik echt een hekel gekregen aan foundation en eigenlijk is daar alles mee begonnen. Sindsdien gebruik ik nog maar heel weinig make-up en dat wat ik gebruik is vrij simpel. Maar de rest van mijn ‘verhaal’ lees je in de antwoorden van de vragen van de tag!

No make-up tag – de vragen

Halloween makeup looks
1. Draag je vaker wel of geen make-up?
Een mix eigenlijk. Er is een periode dat is alleen maar oogpotlood en mascara draag maar er zijn ook dagen en weken dat ik helemaal geen make-up draag.
Om even een kleine knipoog naar de foto hierboven te geven; ik houd wel onwijs van looks maken (voornamelijk Halloween) en gebruik hier graag allerlei soorten make-up voor.

2. Noem een make-up product waar je niet zonder kan.
Oogpotlood en mascara zijn producten die ik eigenlijk altijd gebruik als ik make-up draag.

3. Noem een make-up product waar je wel zonder kan.
Foundation! Ik ben echt nog niet 1 product tegen gekomen waarbij mijn droge huid niet meer zichtbaar is. Zodra ik foundation ga gebruiken komen de schilfers naar boven, echt verschrikkelijk!

4. Voel je je zelfverzekerd zonder make-up?
Ik ben zoals ik ben, niemand wordt geboren met een make-up laag op! Ik heb geaccepteerd dat ik ik ben en hier moet ik mijn hele leven mee doen. Dus ja ik kan wel zeggen dat ik zelfverzekerd ben zonder make-up op!

5. Welk gedeelte van je gezicht vind je het mooist?
Mijn ogen.

6. Waar ga je niet zonder make-up naar toe?
Er is niet echt iets waar ik niet zonder make-up naar toe zou gaan. Wel moet ik toegeven dat ik graag make-up op doen als ik ergens naar toe ga (bijvoorbeeld een dagje weg, persevent of een verjaardag).

7. Waar ga jij wel zonder make-up naar toe?
Overal wel naar toe. Ik ga naar elke situatie zowel met als zonder make-up. Het ligt vooral aan of ik zin en energie heb om make-up op te doen.

8. Mag iedereen jou zonder make-up zien?
Ja hoor, no shame at all!

9. Dilemma: Een week geen make-up dragen of een week lang je make-up door een vriend laten doen?
Makkie: dan een week geen make-up dragen. Mocht de vraag zijn ‘door een vriendin laten doen’ dan zou ik daarvoor kiezen.

Ik tag jou!

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “De NO Make-up tag!

    1. Leuk he! Staat al een tijdje in mijn concepten, leek me wel leuk om nu eens te delen. Binnenkort zal ik eens vaker een tag inplannen!
      Fijne avond!!

Comments are closed.