De nieuwe planning voor LiefsCarolien!

structuurjunkie planner

Wat was het een rommeltje op LiefsCarolien de afgelopen maanden. De ene week verscheen er maar 3 artikelen, de andere week 4 of 5. Nu ik de operatie achter de rug heb en langzaam aan herstel wil ik een nieuwe planning voor LiefsCarolien maken. Deze planning kan nog gaan veranderen maar graag deel ik wat ik van plan ben met de blog.

Ga ik het doen, ga ik het niet doen? Ik ga het gewoon doen, maar of het lukt dat blijft nog even de vraag! Want de afgelopen maanden lukt het mij niet om elke dag te schrijven voor de blog. Iets wat ik zelf heel erg vond omdat ik mijn blog altijd heb gezien als uitlaatklep. Iets dat niet meer lukt de afgelopen maanden, maar waar hopelijk nu verandering in gaat komen.

Planning voor liefsCarolien

Vanaf zaterdag 19 juni 2021 wil ik weer elke dag een artikel gaan schrijven. Of dat gaat lukken en of ik het volhoudt dat weet ik niet. Ik ben immers nog herstellende van een zware buikoperatie en dat herstel valt toch een stukje zwaarder dan ik van te voren had verwacht. Maar goed, ik wil dus weer elke dag gaan schrijven. Daarbij hoort natuurlijk een nieuw lijstje met wat er elke dag ongeveer online gaat komen.

Maandag = Persoonlijk, Food of Lifestyle
Dinsdag = Review
Woensdag = Lifestyle of Fashion
Donderdag = Lifestyle of Travel
Vrijdag = Lifestyle of Webshop
Zaterdag = Review
Zondag = Lifestyle of DIY

Nogmaals, pin me er niet op vast maar dit ga ik in ieder geval proberen als ik me goed voel (en dat zijn helaas nog wel weinig momenten momenteel). Op de dagen dat het een beetje gaat probeer ik zoveel mogelijk te schrijven. Maar naast mijn blog heeft vooral de webshop een hoge prioriteit gezien dat gewoon echt door moet blijven lopen.

Naar welke artikelen kijk jij het meeste uit?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “De nieuwe planning voor LiefsCarolien!

Comments are closed.