De nieuwe lente/zomer collectie van Protest!

lente zomer collectie protest

De nieuwe lente/zomer collectie van Protest is er! Met functionele en mooie items is het maken van een keuze nog moeilijker. Naast een zwem collectie hebben ze nog meer toegevoegd aan hun assortiment voor komend jaar. Ben je al benieuwd naar wat je kunt verwachten?

Ik ben fan van webshops die naast de gewone bikini ook andere toffe swimwear aan bieden. Daar is Protest er zeker één van. Ondanks dat het nu nog niet echt weer is voor een nieuwe halterbikini of voor andere zomerse outfits, is het bekijken en verdiepen erin wel een perfecte periode.

De nieuwe zomer collectie

Naast de mooie bikini lijn en de halterbikini’s hebben ze nog veel meer items die je hart sneller doen slaan. Van simpele items tot hele kleurrijke, er is een heleboel waaruit je kan kiezen. Kies je bijvoorbeeld voor een setje of ga je voor de mix and match waarbij je hem zelf samenstelt. Een mix and match systeem is dat je een broekje en topje of triangel bikini van verschillende soorten kleuren, maten en stijlen kunt combineren met elkaar.
lente zomer collectie protest protest swimwear

Een zwem collectie samenstellen is meer dan alleen maar een bikini lijn of badpakken. Ze hebben ook een tankini lijn waarbij je een topje draagt en een broekje. Het is bijna hetzelfde als een badpak maar schijnt vele male fijner te zijn. Natuurlijk is er ook aan de heren gedacht, want ze hebben een hele toffe zwembroeken lijn neergezet.

Even wegdromen

collectie protest kleding protest
Ondanks dat het hier nog winter is, met de ene na de andere storm (met veel regen en wind) is het wegdromen bij deze mooie nieuwe collectie. Ik kijk uit naar een mooie zomer die hopelijk toch wel een beetje beter verloopt dan vorig jaar. Dit jaar heb ik in ieder geval een weekje vrij in Juli zodat ik ook kan genieten van (hopelijk) warm weer en fijne momenten buiten.
Zelf heb ik ook een nieuwe bikini uitgezocht want ik houd graag van afwisseling en mijn andere 2 bikini’s zaten niet echt heel fijn meer door verschillende omstandigheden. Omdat de nieuwe collectie nog niet online stond toen ik mijn bestelling deed, koos ik voor een bikini uit de collectie van afgelopen jaar. Ik ging voor een beugelbikini in een zwart grijze kleur met een patroon erin. Die aankomende vakanties in mei en september zeker mee gaan in de koffer!

Heb jij al nieuwe zwemkleding uitgezocht voor komende zomer?

  • Dit artikel is geschreven in samenwerking met een merk en/of bedrijf.
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “De nieuwe lente/zomer collectie van Protest!

Comments are closed.