De nieuwe Brush pens van Action!

brush pens action, action brush pens,

Dat je bij Action altijd terecht kunt voor spulletjes voor je bullet journal dat weten de meeste wel. Zo ging ik nu ook weer even kijken en zag ik deze nieuwe brush pens van Action liggen. Action heeft al heel wat Brush pens in het assortiment (gehad), maar deze kleuren zijn wel heel leuk voor bijvoorbeeld een bullet journal!

In de winkel lagen 2 kleuren, namelijk pastel kleuren en gewone kleuren. Uiteraard nam ik ze beide mee want dit kan nog eens van pas komen in mijn bullet journal. De verpakking komt met 6 verschillende kleuren penseelstiften met een dikte van 0.5 mm. Maar ik ondervond toch een aantal merkwaardigheden!

Brush pens van Action
penseelstiften action

Allereerst werd ik echt heel blij van de pastel kleuren! En ik hoopte dan ook echt dat de kleuren op papier net zo overkomen als de kleuren die de dop van elke penseel heeft. De donkere kleuren van de andere set lijken mijn vooral voor lijnen erg mooi en niet zozeer voor het schrijven van tekst in mijn bullet journal. De pastel kleuren lijken mij daarin tegen wel heel erg mooi om mee te schrijven. Smaken verschillen zeg maar.

Pastel kleuren – brush pens
bursh pens, brush pens action, penseelstiften

Gewone kleuren – brush pens
brush pens action,

Wat mij opviel bij deze penselen?


Het viel mij meteen op dat niet iedere stift dezelfde lijn dikte heeft. Ondanks dat de verpakking zegt dat het allemaal 0.5 mm dikte zou hebben. Vooral de blauwe pastel kleur is vele malen dunner dan de andere kleuren! Daardoor is hij ook veel minder zichtbaar dan de andere kleuren.
Verder vind ik de kleuren wel heel mooi en zou ik ze zeker aanraden. Ik gebruik ze graag in mijn bullet journal, maakt het allemaal net even wat vrolijker dan een zwarte streep.

En zeker voor de prijs voor 1 setje van 6 penselen hoef je het niet te laten, ze kosten namelijk maar €1.36. Net als de andere knutsel spullen die Action verkoopt, is het zeker de moeite waard om eens te gaan kijken. Vooral voor de bullet journal kun je erg leuke producten kopen bij Action.

Heb jij deze leuke brush pens al zien liggen bij Action?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “De nieuwe Brush pens van Action!

Comments are closed.