De natuurlijke producten van Puressentiel

puressentiel

Een tijdje geleden ontving ik een super tof pakketje met producten van Puressentiel. Daarin zaten 3 verschillende producten uit hun assortiment die allemaal zijn gemaakt van essentiële oliën. Benieuwd hoe ik na een lange periode van testen deze producten ervaar?

Al een ruime tijd ben ik bezig met essentiële oliën. Voornamelijk in de diffuser, maar ook met eigen gemaakte rollers tegen bepaalde klachten. Je hebt er zelfs al regelmatig over gelezen hier op de blog! Welke producten ontving ik en hoe heb ik ze ervaren?

Puressentiel – 100% natuurlijk en puur

natuurlijke producten van puressentiel
In de doos zaten 3 producten van het merk Puressentiel. Zelf kende ik het merk hiervoor nog niet, dus extra leuk om uit te gaan proberen! Ik ontving:
– Zuiverende luchtspray met 41 essentiële oliën
– Gewrichten en spieren roller met 14 essentiële oliën
– Stress roller met 12 essentiële oliën

Het doel van Puressentiel is om het allerbeste uit de natuur te halen, daarom zijn de producten 100% puur, natuurlijk en biologisch.

Stress roller met 12 essentiële oliën

Ik geef toe, de stress roller is het eerste product dat ik heb geprobeerd. Na mijn herstel periode van de operatie in Juli had ik behoorlijk veel stress. Wist totaal niet wat mij te wachten stond en hoe fijn is het dan om er een roller bij te pakken, deze te rollen achter de oren (in mijn geval) en te kalmeren.
De mooie paarse roller van 5ml neem je overal makkelijk mee naar toe. Zelf gebruik ik hem het liefste achter mijn oren, maar je kunt hem ook op je polsen en slapen aanbrengen. Het helpt om spanningen en stress te verminderen en de geest te kalmeren bij beklemmende emoties. By far mijn favoriete product!

Gewrichten en spieren roller met 14 essentiële oliën

Ook voor de gewrichten en spieren hebben ze een roller. Wel een tikkeltje groter want deze bevat 75ml. Helpt onder meer bij spier en gewrichtspijn en om spierspanning te verlichten. Nu heb ik hem vooral gebruikt voor de spierspanning omdat ik daar altijd erg veel last van heb. Het haalt zeker de scherpe randjes weg en ik heb dan geen pijnstillers nodig. Erg fijn natuurlijk. De geur is veel beter te doen dan andere soort gelijke producten. Nog steeds niet mijn favoriete geur, maar wel echt een heel fijn product!
puressentiel

Zuiverende luchtspray met 41 essentiële oliën

Hier was ik onwijs benieuwd naar, ik kon mij namelijk geen voorstelling maken van dit product. De fles van 200ml bevat geen drijfgas en is ook weer 100% puur en natuurlijk. Je zuivert ermee ruimtes maar kunt ook textiel ermee behandelen. Het verjaagd vervelende en vervuilde stoffen en geuren! Dit product kun je 2x per dag gebruiken in een kamer, waarna je het zo’n 30 minuten laat werken om vervolgens de ruimte te luchten. Bij textiel spray je tot maximaal 8 keer waarna je de ruimte verlaat. Volgens de verpakking is het raadzaam om de spray 30 minuten te laten werken en vervolgens de ruimte te luchten of het textiel te stofzuigen.
Het laat de ruimte zeker weer heerlijk ruiken en je hebt ook echt het idee dat het een stuk schoner/frisser is. Verder heb ik weinig gemerkt van het product.

Ik vind de producten van Puressentiel erg fijn en heb zeker mijn favoriet. De stress roller zou ik gelijk weer aanschaffen als deze op is, al heb ik mijn bedenkingen bij de Zuiverende luchtspray. Het is te koop bij Etos waar je nog meer producten vind van dit merk.

  • Dit artikel is geschreven in samenwerking met een merk en/of bedrijf.
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “De natuurlijke producten van Puressentiel

Comments are closed.