De nagellak uit de Essence adventskalender 2018!

De nagellak uit de Essence adventskalender 2018

Als groot fan van nagellak vond ik het erg leuk om ook in de Essence adventskalender 2018 een aantal nagellakjes te vinden. Er zaten er totaal 5 kleuren in die zeker allemaal voor de feestdagen te gebruiken zijn. Ik laat je deze kleuren graag zien en vertel je graag welke mijn favoriet is!

De 5 nagellakjes die in de Essence adventskalender van 2018 zaten zijn zowel feestelijk als heel simpel en kunnen ook op ‘normale’ dagen gedragen worden. Ik vind 2 lakjes die bijna op elkaar lijken en zeker lijken op een aantal lakjes die ik al in mijn verzameling heb (ook van Essence).

Essence nagellak

De nagellak uit de Essence adventskalender 2018
01 miss spotlight
De verpakking is al mega schattig maar de kleur vind ik ook echt prachtig. De kleur ligt tussen bruin, zilver en heel licht roze in. Lekker veel glitters al valt dat op de nagels reuze mee en geeft het juist een extra kleur op de nagels. Met 1 laagje al mooi dekkend.

02 miss santa
De knal rode nagellak is lekker opvallend maar vind ik niet perse echt een kerstkleur. Dit soort kleuren zou ik het hele jaar door dragen (geldt overigens ook voor 01.). Deze kleur is wel heel gaaf maar heeft wel 2 laagjes nodig.

03 miss plum cake
Deze donker paarse kleur vind ik echt een prachtige herfst en winter kleur maar ook niet perse een kerstkleur. Met 1 laagje wel dekkend maar een 2e laagje is net even iets mooier!

04 miss universe
Bam! Deze hele grove gouden glitter lak is echt een feestdagen lakje. Dit lakje zou ik zeker met kerst maar bijvoorbeeld ook Oud&Nieuw dragen.

05 miss rose
Weer een prachtige kleur en dit keer een rose kleur met een metallic effect (net zoals 01 miss spotlight). Echt een prachtige kleur die met 1 laagje al heel mooi dekkend is.

Geen swatched dit keer omdat de nagellak niet los te koop is maar ik ze wel graag even wilde laten zien. Erg leuke aanvulling voor mijn nagellak verzameling!

Welke kleur vind jij het mooist?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

3 thoughts on “De nagellak uit de Essence adventskalender 2018!

Comments are closed.