De mooiste theelichthouders van edelsteen

Ik ben groot fan van edelstenen, dat is geen geheim. Iets wat echt nog op mijn verlanglijstje staat is een mooie verzameling met theelichthouders van edelsteen. Nu verkoop ik ze zelf al in mijn webshop, maar ik heb er nog geen in mijn eigen verzameling. Tijd dus om de mooiste theelichthouders van edelsteen aan jullie te laten zien!

Niet alleen laat ik zien welke theelichthouder ik allemaal in mijn webshop verkoop op dit moment (februari 2021) maar ook deel ik mijn wensen lijstje wat ik zelf graag nog eens wil hebben. A girl can dream, right?

Theelichthouders van edelsteen

Theelichthouders van edelsteen die ik als eerste in mijn webshop verkocht zijn de ruwe bergkristal en ruwe rozenkwarts theelichten.
rozekwarts theelichthouder bergkristal theelichthouder

Daarna vond ik bij de groothandel onwijs mooie natuurlijke agaat theelichthouders. Ook de gekleurde agaat theelichthouders voegde ik al snel toe aan de shop.
agaat theelichthouder agaat roze 01 agaat groen 03

Als laatste bij de mooiste theelichthouders van edelsteen kan natuurlijk de amethist theelicht niet ontbreken. Van alle edelstenen is de amethist echt de mooiste als je het aan mij vraagt!
amethist 03 amethist 01

Theelichten die ik graag zelf wil hebben

Natuurlijk heb ik zelf ook mijn wensenlijstje. Dat heb ik voor items die ik nog graag aan mijn verzameling/collectie wil toevoegen maar dat heb ik ook zeker als het aankomt op theelichten van edelsteen.

Theelichthouders van edelsteen die op mijn lijstje staan:
– Fluoriet
– Amethist
– Labradoriet
– Natuurlijke agaat (dus geen gekleurde)
– Rozenkwarts
– Seleniet ijsbergje
– ruwe bergkristal

Wie weet kom ik ook tijdens het inkopen de perfecte theelichthouder tegen die ik zelf wil houden. Neemt natuurlijk niet weg dat de theelichthouders die ik in mijn shop verkoop niet mooi zijn, die zijn altijd van A kwaliteit en ook echte top stukken. Maar die heb ik echt voor mijn webshop gekocht en niet met het doel om ze zelf te houden.

Welke edelsteen vind jij het mooist?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.