De leukste reiskoffers

Wat ik mee neem op vakantie

De zomervakantie komt steeds dichterbij, dus is het tijd om eens op zoek te gaan naar een leuke reiskoffer. Hij moet niet alleen leuk zijn, maar ook handig en groot genoeg. Daarbij kies ik voor handbagage formaat en de grote bagage formaat. De leukste reiskoffers zette ik voor jou op een rij! En daarbij zijn ze ook nog eens betaalbaar, ook heel belangrijk vind ik zelf!

Reiskoffers, ik vond het zo onwijs lastig om er één te vinden. De grote koffer die ik heb komt van de Ikea, en heb ik zelf een andere kleur gegeven. De kleine handbagage koffer heb ik vorig jaar bij Action gekocht. Het kan best lastig zijn om betaalbare koffers te vinden die leuk en handig zijn. Daarom ging ik op zoek, en heb ik ze hieronder voor je op een rij gezet.

De leukste reiskoffers

Ik ging op zoek naar koffers bij Action, en een aantal online winkels. Ik koos hiervoor om op zoek te gaan naar leuke handbagage koffers.

 photo 2554085_2554090_zpsnzdpsgqh.png
Deze koffers zijn te koop bij Action, kosten 29,95 per stuk en je hebt keuze uit verschillende printjes. Zo heb ik bijvoorbeeld van de Action ook een handbagage koffer waar ik zeer tevreden over ben.

 photo 2549732_zpswbymmlhn.png
En dan nog een handbagage koffer die te koop is bij Action. Iets goedkoper als de koffers hierboven, maar zeker niet minder qua kwaliteit. Deze koffer kost 27,95 en is te koop in de kleur brons (zoals op de foto), en zilver.

 photo norlaender-design-handbagagekoffer-departure-print_zpsfbpggshc.jpg
En toen kwam ik op Kofferstunter een aantal hele gave en betaalbare koffers tegen. Deze koffer met een gave print is te koop voor 32,95 op de website.

 photo carryon-wave-handbagage-koffer-30-liter-baby-roze_zpsl3gmslwy.jpg
Ook deze koffer komt van Kofferstunter en heeft een gaaf relief in de hard case. Deze koffer schaf je aan voor 49,95.

 photo carryon-koffer-bloesem-tsa-handbagage-35l-53x34x20_zps33nm0pkh.jpg
De duurste, maar voor mijn gevoel wel echt de mooiste koffer is er ook één van Kofferstunter. Met een prijs van 69,00 is het de duurste die hier tussen staan, maar ik vind hem persoonlijk de mooiste. Het doet mij denken aan de flesjes van Arizona thee.

 photo norlaender-design-handbagagekoffer-wood-print_zpsko3tim4g.jpg
Dan een koffer van Kofferstunter die zowel mannen als vrouwen kunnen gebruiken. Deze stoere houtlook schaf je aan voor 32,95.

 photo proworld-design-handbagagekoffer-paris-fashion-pri_zpslaicchjj.jpg
De laatste koffer die ik met jullie wil delen is een echte meiden koffer. Deze fashion koffer is te koop voor 59,00 op de website van Kofferstunter.

Een goede koffer voor de vakantie scheelt al zoveel stress. Hoe je je koffer moet inpakken en wat je allemaal mee moet nemen is het volgende punt. Daar schreef ik al eens eerder een artikel over, die kun je terug lezen als je hierboven op de link klikt. De komende weken hoop ik steeds meer vakantie artikelen online te plaatsen.

Welke koffer vind jij het mooist?

Tagged in :
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.