De leukste kleding items van Omoda!

Nu langzamerhand de lente in zicht komt is het tijd om mijn kledingkast om te gooien. Ik shopte de leukste kleding items van Omoda die perfect zijn voor de lente! Benieuwd wat ik zoal heb geshopt en hoe ik deze items ga combineren?
Voor de mensen die mij al langer volgen, weten dat ik een enorme koukleum ben. Mijn kledingkast zal dus wel iets gevulder blijven met kleding die mij warm houd. Ik bestelde dus bij Omoda een aantal leuke kleding items voor nu en voor de komende warme dagen. Wie weet haal jij ook wel je inspiratie uit deze outfits!

Leukste kleding items voor de komende lente!

Bij Omoda heb je ontzettend veel keuze in kleding, schoenen en accessoires.
In deze blog ga ik je een aantal truitjes laten zien die perfect zijn voor de komende lente, maar ook een lekkere trui die voor zowel nu als de lente gedragen kan worden.
Laat ik dan ook gelijk beginnen met de trui die ik uitkoos. Het is een prachtige paarse kleur en van het merk YDENCE. Ik draag een maat S op de foto! Deze trui kun je dus met alles combineren. Zelf draag ik er graag een spijkerbroek onder maar je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een leren rokje of broekje.

Omoda paarse trui

Als tweede outfit ga ik jullie het mooie witte (gebroken wit) truitje van Object laten zien. Ook hiervan draag ik weer een maat S. Een wit truitje is altijd handig om in je kast te hebben liggen. Hoe leuk is dit te combineren met een spijkerjasje of vest. Ik heb hem zoals je hieronder op de foto kunt zien gecombineerd met mijn beige jasje.

Out of my comfortzone!


Als laatste item voor deze blog laat ik een kleding item zien waarvoor ik normaal niet snel had gekozen. Soms moet je gewoon even uit je comfortzone stappen! Maar toen ik deze top op de foto zag wilde ik dit heel graag eens proberen. Hoe tof is deze top van Moves. Hij is zwart met paarse kleine hartjes en is doorschijnend. Hij heeft een hoge hals maar zit niet strak, daar kan ik zelf echt niet tegen. Ik draag er zelf een zwart topje onder.

Wist je dat je bij Omoda ook het merk Scotch & Soda kunt kopen? Ze hebben echt ontzettend veel keuze en momenteel ook een leuke sale!

Hopelijk heb ik je kunnen inspireren met deze leuke kleding items? Wil jij nou ook deze items scoren, ga dan zeker even een bezoekje brengen aan de website van Omoda!

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.