De leukste boeken over bloggen!

beter bloggen

Ben je benieuwd naar het bloggen, of heb je misschien al een blog, en ben je toe aan de volgende stap? Dan heb ik nu een aantal hele fijne tips voor jou! De leukste boeken over bloggen, die je echt verder kunnen helpen!

Bloggen is echt heel erg leuk, ik doe het niet voor niets al 5 jaar! Ja echt 5 jaar, ik startte in februari 2013, en het is inmiddels 2018! De tijd vliegt. Maar omdat ik inmiddels al vele boeken over bloggen gelezen heb, kan ik jou nu tips geven! Welke boeken zijn de moeite waard, en waar heb je echt iets aan?

De leukste boeken over bloggen?

Bloggen doe je in eerste instantie voor jezelf. Omdat je het leuk vind om te schrijven, of te fotograferen, of omdat je graag iets van je af wilt schrijven. Op een gegeven moment kom je op een punt dat je meer wilt. Je wilt dat je blog vaker bekeken wordt dan alleen je ouders of opa en oma. Daarom kan het handig zijn om je beter te verdiepen in het bloggen. En hoe kun je dat beter doen door een boek te lezen. Er zijn inmiddels 10tallen boeken over bloggen op de markt te koop. Ik heb er een aantal in huis waar ik zeer over te spreken ben. En mijn tips deel ik graag met jou!

Welke boeken over bloggen het waard zijn?
1. Wetboek voor bloggers
Dit boek is echt onwijs handig. Er staan zoveel tips in, dat je wel even bezig bent voor je alles hebt toegepast.

2. Beter bloggen
Ben je al een tijdje aan het bloggen, en heb je regelmatig samenwerkingen? Wil je je blog naar een hoger niveau tillen? Dan is dit boek echt iets voor jou!

3. How blogs work
Dit boek is een soort gelijke versie van het wetboek. Alleen dan staan er veel meer interviews in, waar je ook echt nuttige informatie uit kunt halen.

En dit waren ze dan. De boeken waar ik zelf echt heel veel aan gehad heb. En eigenlijk nog steeds veel aan heb. Boeken die je kunt gebruiken als je een blog wilt beginnen, of als je al een tijdje blogt maar meer wilt. Heel veel succes met bloggen!

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

5 thoughts on “De leukste boeken over bloggen!

  1. Ik lees ze niet, en ken ze eerlijk gezegd ook niet ^^ Natuurlijk zijn tips altijd welkom, en dat soort boeken zijn zeker heel handig, maar toch ondervind ik alles liever zelf. Vind dat toch iets leuker ^^

    1. Het is natuurlijk beter om zelf alles te ontdekken, zo weet je ook wat voor jou werkt. Zelf vind ik het wel fijn om dingen te lezen en ervan te leren. Ieder zo zijn ding!

Comments are closed.