De lekkerste kerst/winter geurkaarsen van Yankee candle

de lekkerste winter kerst geurkaarsen van yankee candle

Ik ben een groot fan van geurkaarsen, het geeft zoveel sfeer, doet de ruimte heerlijk laten ruiken en zorgt er stiekem ook voor dat de kachel net even wat langer uit kan blijven. Ik zette de lekkerste kerst/winter geurkaarsen van Yankee candle voor je op een rij. Welke is jou favoriet?

De kaarsen van Yankee candle zijn niet alleen onwijs lekker maar ook redelijk uniek qua geur. Helaas zijn ze daardoor ook gelijk iets prijziger dan de ‘normale’ geurkaarsen die je bijvoorbeeld bij Action of Ikea koopt. Maar af en toe mag je jezelf gewoon trakteren op een heerlijke kaars van Yankee candle vind ik! De komende periode staat natuurlijk in het teken van de kerst en winter, daarom heb ik heerlijke geuren voor je opgezocht.

Lekkerste kerst/winter geurkaarsen


Van links naar rechts.
1 // Christmas cookie
2 // Cinnamon stick
3 // Winter glow
4 // Christmas eve
5 // Christmas magic
6 // The perfect tree
7 // Red apple Wreath
8 // Snow in love

Nu heb ik zelf ook een aantal toffe kerst/winter geurkaarsen van Yankee candle gehad die zeker de moeite waard zijn. Lees hier een aantal van die reviews terug:
Mijn eerste Yankee candle pakketje
Kerst deel 1
Kerst deel 2
Kerst deel 3

Zelf bestel ik mijn kaarsen van Yankee candle online dit doe ik meestal bij Sensational Home die vaak hele leuke aanbiedingen heeft! (dit is niet gesponsord, ik deel gewoon mijn tip met jullie!)
Kaarsje aan, warme chocolademelk met slagroom, een lekkere fleece plaid om onder te liggen en een spannende Netflix serie. Doe je mee?

Welke van deze geuren staat straks bij jou te branden?

Tagged in :
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “De lekkerste kerst/winter geurkaarsen van Yankee candle

Comments are closed.