De lekkerste herfst geurkaarsen van Yankee candle

De lekkerste herfst geurkaarsen van Yankee candle

Ik ben een groot fan van geurkaarsen, het geeft zoveel sfeer, doet de ruimte heerlijk laten ruiken en zorgt er stiekem ook voor dat de kachel net even wat langer uit kan blijven. Ik zette de lekkerste herfst geurkaarsen van Yankee candle voor je op een rij. Welke is jou favoriet?

Nu het steeds vroeger donker wordt buiten, maak ik graag gebruik van geurkaarsen. De herfst is niet echt mijn seizoen al kan ik wel genieten van de mooie boswandelingen nu en van de warme chocolademelk met slagroom, maar het liefste heb ik toch een graadje of 20! Maar we hebben het nu eenmaal niet voor het kiezen dus maken we maar het beste ervan.

Lekkerste herfst geurkaarsen

De lekkerste herfst geurkaarsen van Yankee candle
Van links naar rechts.
1 // Autumn pearl
2 // Crackling wood fire
3 // Star anise and orange
4 // Midsummers nights
5 // All is bright
6 // Autumn night

Yankee candle heeft een heel groot assortiment met geurkaarsen en voor elk seizoen wel wat speciale soorten. Dit is nog maar een kleine selectie van kaarsen die je nu de komende weken kunt branden. Laat ik zeggen dat dit mijn favorieten zijn en ik echt kan genieten van de heerlijke geur in de kamer, het geknetter van het vuur en de cosy sfeer die het met zich mee brengt. Als ik de hele herfst binnen mocht blijven en alleen naar buiten zou gaan voor de mooie boswandelingen en de paddenstoelen, dan was dit ongetwijfeld helemaal mijn seizoen!

Kaarsje aan, warme chocolademelk met slagroom, een lekkere fleece plaid om onder te liggen en een spannende Netflix serie. Doe je mee?

Welke van deze geuren staat straks bij jou te branden?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

4 thoughts on “De lekkerste herfst geurkaarsen van Yankee candle

  1. Heel mooi en het liefst shop ik deze candles in de sale

    Een fijne dag 😉

  2. Ik ben gek op geurkaarsen! Iedere avond doe ik er eentje branden. Toevallig heb ik voor mijn verjaardag een heleboel geurkaarsen van Yankee Candle besteld. Tot nu heb ik er nog geen ervaring mee. Benieuwd of ze lekker gaan ruiken!

Comments are closed.