De lekkerste chocolade letter van 2016!

lekkerste chocolade letter van 2016

Omdat ik dol ben op chocolade, en daarmee ook automatisch op chocolade letters met sinterklaas, wilde ik er een artikel over wijden. Wat is nu echt de lekkerste chocolade letter van 2016, en waar kun je die krijgen? Ik ging voor je op zoek, en vond hem! Daar vertel ik uiteraard graag meer over in dit artikel, lees je mee?

De lekkerste chocolade letter van 2016?

Ik ben dol op chocolade, en zeker als die nog een speciale smaak heeft. Zelf ben ik echt van de witte chocolade (dat eigenlijk cacao boter is), maar daar koos ik dit keer niet voor! Ik ging verschillende winkels af, en vond bij de Lidl wel een hele speciale smaak. Namelijk de melk & karamel zeezout chocolade letter. Ik kon me geen voorstelling maken van deze smaak, en uiteraard liet ik hem voor 0,99 cent niet in de winkel liggen!
 photo _DSC8088_zpsen1q08mt.jpg

In de melk & karamel zeezout chocolade letter is 10% karamel en 0,2% zeezout verwerk in de melkchocolade. De karamelstukje en zeezout stukjes zijn heel subtiel verwerkt. Waardoor je het niet echt ziet en het niet opvalt in de chocolade. Maar als je dan een hap neemt, proef je de stukjes knapperige karamel en zeezout. Ik vind de combinatie echt perfect! Het zoete van de karamel, het zoute van de zeezout, en dan de chocolade, het is echt perfect!

Vraag: Kende jij deze smaak chocolade letter al? En welke smaak vind jij het lekkerst?

Tagged in :
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “De lekkerste chocolade letter van 2016!

  1. Die krijg je bij de lidl? Goed om te weten, ga ik die halen voor Kyra
    De smaak is mij bekend en die lust ik zelfs zo nu en dan! (Terwijl ik zelden chocolade eet)

Comments are closed.