De kandidaten van Wie is de Mol 2021!

wie is de mol

Morgen (2 januari) is het al zover, het nieuwe seizoen van Wie is de mol! Om goed voorbereid aan de nieuwe zoektocht te kunnen beginnen is het belangrijk dat je wat achtergrond informatie hebt over de kandidaten. Wie doen er dit jaar mee, wat valt nu al op en een voorzichtig eerste conclusie!

Toen de kandidaten bekend werden gemaakt, bleef ik maar zeggen ‘Wie is dat nou weer?’. Van de hele groep ken ik eigenlijk alleen maar Remco veldhuis en alleen de stem van Erik de Zwart. Bij de rest had ik echt werkelijk geen idee wie het allemaal zijn. Dus dat wordt nog een uitdaging!

Wie zijn de kandidaten van het nieuwe seizoen?

Charlotte Nijs
Geboren op 14 september 1988 (Maagd) en is een Nederlandse journaliste, presentatrice en verslaggeefster. Beschrijft zichzelf in 1 woord, bevlogen.

Florentijn Hofman
Geboren op 16 april 1977 (Ram ) en is bekend van de grootste bad eend ter wereld. Beschrijft zichzelf in 1 woord als authentiek.

Lakshmi Swami Persaud
Geboren op 17 april 1993 (Ram ) en is artiest. Beschrijft zichzelf in 1 woord als contradictie.

Remco Veldhuis
Geboren op 28 maart 1973(Ram ) en kennen we van Veldhuis en kemper. Beschrijft zichzelf in 1 woord als bofkont.

Rocky Hehakaija
Geboren op 28 februari 1984 (Vissen ) en is een karakter uit een voetbal spel . Beschrijft zichzelf in 1 woord als verwachtingsvol.

Erik de Zwart
Geboren op 16 juni 1957 (Tweeling) en is radio DJ. Beschrijft zichzelf als druktemaker.

Joshua Nolet
Geboren op 12 april 1988(Ram) en is zanger. Beschrijft zichzelf in 1 woord als onmogelijk.

Marije Knevel
Geboren op 31 juli 1987 (Leeuw ) en is presentatrice. Beschrijft zichzelf in 1 woord als energiek.

Renée Fokker
Geboren op 29 juni 1961 ( Kreeft) en is actrice. Beschrijft zichzelf in 1 woord als levenslust.

Splinter Chabot
Geboren op 3 maart 1996 (Vissen ) en is schrijver en programmamaker. Beschrijft zichzelf in 1 woord als Stuiterende confetti bom

Wat ik nu al heb ontdekt van de mogelijke mol?

Wat mij opviel tijdens de bekendmaking van de nieuwe groep is dat bijvoorbeeld bij het filmpje van Renée Fokker een fragment bevatte waarin de tekst ‘Ik ga onderduiken of ik duik onder’ voorbij kwam. Iets wat de mol natuurlijk doet. Daarnaast viel ook het fragment van Florentijn Hofman op waarin hij uitsprak ‘betrapt’ te zijn.

Mijn ogen zijn dus de eerste aflevering zeker op hun gericht maar daarnaast is het natuurlijk belangrijk om ook op de rest te letten! Voorzichtige eerste vermoeden is Remco Veldhuis, Florentijn Hofman en Renée Fokker.

Wie van de nieuwe kandidaten kende jij al?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “De kandidaten van Wie is de Mol 2021!

  1. Leuk..
    Ik zal er eens naar gaan kijken…
    Wat ik nooit gedaan had..

    Een fijne dag…..

Comments are closed.